Quantcast
Emirates: Δεύτερη καθημερινή πτήση από Ντουμπάι προς Αθήνα - enikonomia.gr
share

Emirates: Δεύτερη καθημερινή πτήση από Ντουμπάι προς Αθήνα

δημοσιεύτηκε:

Δεύτερη καθημερινή πτήση από Ντουμπάι-Λάρνακα προς Αθήνα εντάσσεται στο πρόγραμμα των πτήσεων της Emirates από τις 1η Μαρτίου 2016.

Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Η προσθήκη της δεύτερης καθημερινής πτήσης θα ανεβάσει το σύνολο των εβδομαδιαίων πτήσεων της Emirates που εξυπηρετούν την Αθήνα στις 14.

Η πτήση θα συνδέεται με το ήδη υπάρχον δρομολόγιο Ντουμπάι-Λάρνακα, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να κάνουν κράτηση εισιτηρίων μεταξύ της κυπριακής πόλης και της Αθήνας.

Η σύνδεση Ντουμπάι-Λάρνακα-Αθήνα θα εξυπηρετείται από το σύγχρονο αεροσκάφος Boeing 777-300ER το οποίο περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες θέσεων: Oκτώ Ιδιωτικές Σουίτες στην Πρώτη Θέση, 42 καθίσματα σε επίπεδη θέση στη Διακεκριμένη Θέση και 310 ευρύχωρα καθίσματα στην Οικονομική Θέση».

Από την άλλη πλευρά ο Senior Vice President, Commercial Operations, Emirates Airline για Ευρώπη και Ρωσία, Θιέρρι  Άουσος επισήμανε ότι: «Η Emirates ξεκίνησε τη σύνδεση με Αθήνα τον Ιούνιο του 1996. Έκτοτε έχουν μετακινηθεί με το συγκεκριμένο δρομολόγιο περισσότεροι από 2,2 εκατομμύρια επιβάτες.

Με τη νέα προσθήκη στην ήδη υπάρχουσα πτήση Ντουμπάι-Λάρνακα, η Emirates γίνεται η μοναδική αεροπορική εταιρία η οποία λειτουργεί ένα αεροσκάφος ευρείας ατράκτου στο δημοφιλές δρομολόγιο Λάρνακα-Αθήνα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Άουσος. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.