Quantcast
Αεροπορική σύνδεση Βιέννης - Αθήνας από την εταιρεία Niki - enikonomia.gr
share

Αεροπορική σύνδεση Βιέννης – Αθήνας από την εταιρεία Niki

δημοσιεύτηκε:

Την Αθήνα ως νέο ελληνικό προορισμό στο πρόγραμμά της ανακοίνωσε η αυστριακή αεροπορική εταιρεία «Niki», η οποία από τον ερχόμενο Απρίλιο ξεκινά καθημερινές πτήσεις (με εξαίρεση το Σάββατο) από τη Βιέννη με αεροσκάφη τύπου Airbus A320, παρέχοντας δυνατότητες ανταποκρίσεων προς άλλους προορισμούς από τα δύο αεροδρόμια Βιέννης και Αθήνας.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής της «Niki», Κρίστιαν Λέσγιακ, η Ελλάδα υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια ο προορισμός με το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης στο συνολικό πρόγραμμα της αεροπορικής εταιρείας.

Σε προηγούμενες δηλώσεις του, ο ίδιος είχε επισημάνει πως η εταιρεία του ήταν η μόνη που αύξησε μέσα στο 2013 τους προορισμούς της προς την Ελλάδα, πραγματοποιώντας πλέον πτήσεις και προς μικρότερα ελληνικά νησιά, όπως τη Σαντορίνη, τη Μύκονο ή την Κάρπαθο και μάλιστα αυτές, όπως είχε αναφέρει, δεν ήταν, ως συνήθως, μόνον μία φορά την εβδομάδα, αλλά, για παράδειγμα, προς τη Σαντορίνη υπήρχαν έξι πτήσεις εβδομαδιαίως.

Ο κ. Λέσγιακ είχε προσθέσει πως έχει αποδώσει και η προσπάθεια να προσφέρονται πτήσεις της εταιρείας για την Ελλάδα για μια μακρύτερη χρονική περίοδο, δηλαδή από το Πάσχα μέχρι τον Νοέμβριο.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.