Quantcast
Αυτός είναι ο νέος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ - enikonomia.gr
share

Αυτός είναι ο νέος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ

δημοσιεύτηκε:

Την τοποθέτηση του κ. Γιώργου Καρακούση στη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου και εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΗ ανακοίνωσε η Επιχείρηση.

Όπως αναφέρει η Eπιχείρηση σε ανακοίνωση της, “Η ΔΕΗ ανακοινώνει την τοποθέτηση του κ. Γιώργου Καρακούση στη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου και εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. της επιχείρησης.
Με την τοποθέτηση αυτή η ΔΕΗ κάνει ακόμα ένα βήμα προς τον εκσυγχρονισμό της Εμπορικής πολιτικής της, εντάσσοντας στο δυναμικό της ένα έμπειρο στέλεχος από την αγορά των τηλεπικοινωνιών, με ειδίκευση στην ανάπτυξη σύγχρονων και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. Ο κ. Καρακούσης θα αναλάβει την αναδιοργάνωση των Εμπορικών Υπηρεσιών της ΔΕΗ. Πρόκειται για στέλεχος από τη διεθνή αγορά με σημαντική εμπειρία στη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών με γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών. Έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει με επιτυχία την εμπορική στρατηγική για μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο και έχει ηγηθεί σημαντικών έργων εμπορικού μετασχηματισμού.

Στη 15χρονη πορεία του εργάστηκε σε εμπορικές θέσεις αυξημένης ευθύνης. Στη Forthnet ηγήθηκε του εμπορικού μετασχηματισμού και του σχεδιασμού των προϊόντων της εταιρείας, η οποία ήταν πρώτη σε μερίδιο αγοράς κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Στη Wind Hellas ήταν υπεύθυνος για το σχεδιασμό και το λανσάρισμα συνδυαστικών προϊόντων κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και Internet, ενώ η εταιρεία ήταν πρώτη σε ρυθμούς ανάπτυξης στη σταθερή τηλεφωνία τη συγκεκριμένη περίοδο. Χαλκοκονδύλη 32, 104 32 Αθήνα, Web: www .dei.gr Πληροφορίες Γραφείο Τύπου: +30 210 529 3074, +30 210 523 7129, +30 210 529 3404 Στο Ην. Βασίλειο ανέλαβε τον πλήρη ανασχεδιασμό των προϊόντων της Talk Talk, τηλεπικοινωνιακού παρόχου με τέσσερα εκατομμύρια πελάτες, ενώ στον τηλεπικοινωνιακό κολοσσό British Telecoms (BT) ηγήθηκε του μεγαλύτερου έργου μετασχηματισμού υπηρεσιών για εννέα εκατομμύρια πελάτες.

Παρείχε, επιπλέον, συμβουλευτικές υπηρεσίες σχεδιασμού και προώθησης προϊόντων σε νεοφυείς (start-up) εταιρείες τεχνολογίας. Κατέχει δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Υπολογιστών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έχει μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στο Imperial College του Λονδίνου και MBA από το ALBA Graduate Business School.”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.