Quantcast
Από 17 Ιανουαρίου στο Χρηματιστήριο οι νέες μετοχές της εταιρείας Γρ. Σαράντης - enikonomia.gr
share

Από 17 Ιανουαρίου στο Χρηματιστήριο οι νέες μετοχές της εταιρείας Γρ. Σαράντης

δημοσιεύτηκε:

Την Τρίτη 17/01/17 αρχίζει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των 10.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ.

Οι μετοχές προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά το ποσό των 15.500,00 ευρώ, λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από ένα στέλεχος της εταιρείας, σε τιμή διάθεσης μετοχής 2,00 ευρώ, σε εφαρμογή του προγράμματος χορήγησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών όπως αυτό αποφασίστηκε και εγκρίθηκε με την απόφαση της επαναληπτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της 18.07.2001 και όπως αυτό τροποποιήθηκε από μεταγενέστερες γενικές συνελεύσεις και ισχύει, καθώς και την από 07.10.2016 απόφαση του ΔΣ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ανωτέρω αύξηση, που δεν αποτελεί τροποποίηση του καταστατικού, πιστοποιήθηκε από το ΔΣ της εταιρείας την 16/12/2016, σε εφαρμογή των αποφάσεων της ως άνω γενικής συνέλευσης και καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ).

Το ΧΑ κατά την συνεδρίασή του της 12/01/17 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των ως άνω 10.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας.

Με απόφαση της εταιρείας ορίστηκε ότι οι ανωτέρω νέες μετοχές θα είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ από την 17/01/2017.

Από την ίδια ημερομηνία, η τιμή εκκίνησης των μετοχών της εταιρείας στο ΧΑ, θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του ΧΑ και την απόφαση του ΔΣ του ΧΑ όπως ισχύει και οι νέες μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων μετόχων στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.