Quantcast
Άρωμα εξωτερικού στο ελληνικό e-shop της Matis - enikonomia.gr
share

Άρωμα εξωτερικού στο ελληνικό e-shop της Matis

δημοσιεύτηκε:

Τα πρότυπα ηλεκτρονικών καταστημάτων μεγάλων οίκων μόδας του εξωτερικού, υιοθετεί η πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία ενδύματος Matis (το e-shop www.matis-fashion.com).

Πιο συγκεκριμένα, η Matis επανασχεδιάζει φέτος την σελίδα του e-shop της, καθώς παρέχει στον χρήστη την ευκολότερη, την ταχύτερη και την μεγαλύτερη προσβασιμότητα στις νέες της collections.

Η εταιρεία για να σχεδιάσει το ηλεκτρονικό κατάστημά της, έλαβε υπόψη ότι η δραστήρια γυναίκα αναζητά γρήγορες και συμφέρουσες λύσεις με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αυτός είναι και ο λόγος που το e-shop Matis έγινε ακόμα πιο φιλικό προς την εν δυνάμει πελάτισσα, η οποία είτε δεν έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στα σημεία πώλησης της εταιρείας, είτε η επιβαρημένη καθημερινότητα δεν της επιτρέπει να διαθέσει τον ήδη περιορισμένο ελεύθερο χρόνο της, για βόλτα στα καταστήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Matis έγινε πρόσφατα επίσημο μέλος και του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) και αποτελεί πλέον τον επίσημο φορέα των ελληνικών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στο χώρο του e- Επιχειρείν.

Το σήμα GRECA, στο site της Matis διασφαλίζει, όπως σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου, την αποδοχή και την τήρηση του Κώδικα Δεοντολογίας, έτσι όπως αυτός ορίζεται από τον φορέα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.