Quantcast
Ασφάλεια κρουαζιέρας στον ΟΛΠ από την ICTS Hellas - enikonomia.gr
share

Ασφάλεια κρουαζιέρας στον ΟΛΠ από την ICTS Hellas

δημοσιεύτηκε:

Με τον οργανισμό Λιμένος Πειραιώς συνεργάζεται η ICTS Hellas, προκειμένου να διασφαλιστεί το μέγιστο επίπεδο ασφαλείας των επιβατών κρουαζιέρας και διεθνούς ακτοπλοΐας, που διακινούνται στο λιμάνι της περιοχής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, η συνεργασία είναι διετούς διάρκειας (Ιούλιος 2015 – Ιούνιος 2017) και αφορά την παροχή υπηρεσιών στελέχωσης και λειτουργίας των μηχανημάτων ελέγχου ασφάλειας επιβατών, πληρωμάτων, χειραποσκευών, αποσκευών, φορτίου και ταχυδρομικού υλικού στους χώρους των Επιβατικών Σταθμών Εξωτερικού, του Κεντρικού Λιμένα Πειραιά.

Η συνεργασία με το πρώτο λιμάνι της χώρας σε κατάπλους πλοίων και αφίξεις επιβατών κρουαζιέρας (606 και 1.055.556 αντίστοιχα το 2014), έρχεται σε συνέχεια των έργων διαχείρισης επιβατών κρουαζιέρας, που έχει αναλάβει η ICTS Hellas στους λιμένες της Μυκόνου, της Πάτρας, της Ηγουμενίτσας, της Κω και της Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία κατέχει σήμερα την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά λιμενικής ασφάλειας, καθώς  παρέχει  υπηρεσίες σε 22 λιμάνια και λιμενικές εγκαταστάσεις. Μάλιστα η εν  λόγω εταιρεία, εξυπηρέτησε περισσότερους από 700.000 επιβάτες κρουαζιέρας το 2014.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.