Quantcast
Avis: Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης των πελατών της - enikonomia.gr
share

Avis: Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης των πελατών της

δημοσιεύτηκε:

Η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και θυγατρική εταιρεία του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς,  η Avis, εξελίσσει την δημοφιλή υπηρεσία της Avis Preferred, σε ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα επιβράβευσης, ανταποκρινόμενη στις επιθυμίες των πελατών της.

Πρόκειται για το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης Avis Preferred,  το οποίο αποτελείται από τρεις βαθμίδες: Avis Preferred, Avis Preferred Plus και Avis President’s Club.

Κάθε βαθμίδα προσφέρει  νέα προνόμια και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στα μέλη, με σκοπό, η ενοικίαση αυτοκινήτου να αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, τα μέλη της  Avis Preferred  μπορούν να αποκτήσουν εκπτώσεις, δωρεάν αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτου, αποκλειστικές προσφορές, καθώς και δωρεάν ενοικιάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάντως, το νέο Avis Preferred, θα συνεχίσει να προσφέρει προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση, καθώς και γρήγορες διαδικασίες κράτησης και ενοικίασης αυτοκινήτου.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης της Avis, έχει σχεδιαστεί για να επιβραβεύει όλα τα μέλη ανεξαρτήτως βαθμίδας, καθιστώντας την ενοικίαση αυτοκινήτου πιο προσιτή και ωφέλιμη για όλους.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.