Quantcast
Βαρκελώνη: H Ελλάδα στη διεθνή έκθεση κινητών εφαρμογών σύγχρονης τεχνολογίας - enikonomia.gr
share

Βαρκελώνη: H Ελλάδα στη διεθνή έκθεση κινητών εφαρμογών σύγχρονης τεχνολογίας

δημοσιεύτηκε:

Ιδιοκτήτες ελληνικών επιχειρήσεων τεχνολογίας θα συμμετέχουν στην διεθνή έκθεση του σχετικού κλάδου «Mobile World Congress 2016» που θα διεξαχθεί από τις 22 έως 25 Φεβρουαρίου 2016 στη Βαρκελώνη.

H Ελλάδα θα συμμετέχει και στην παράλληλη σημαντική εκδήλωση «4YFN (Four Years From Now) για Start Ups», που συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ), η γενική γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και το Enterprise Greece.

Ειδικότερα, στην έκθεση αυτή θα δοθεί έμφαση στη δημιουργία συνεργιών και τη δικτύωση των επιχειρήσεων με αντίστοιχες επιχειρήσεις του εξωτερικού.

Το «Mobile World Congress 2016» θεωρείται το σημαντικότερο event στον παγκόσμιο κλάδο της βιομηχανίας του mobile. Στην εκδήλωση αυτή θα φιλοξενηθούν οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου αλλά και εκπρόσωποι σχετικών φορέων από διάφορες χώρες. Ακόμη εκτιμάται ότι περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες θα προσέλθουν στην έκθεση, ενώ αναμένεται να δώσουν το παρών περισσότεροι από 5.000 διευθυντές επιχειρήσεων του σχετικού κλάδου.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.