Quantcast
ΒΝΙ: Ο μεγαλύτερος οργανισμός παγκοσμίως στο referral marketing ήρθε και στην Ελλάδα - enikonomia.gr
share

ΒΝΙ: Ο μεγαλύτερος οργανισμός παγκοσμίως στο referral marketing ήρθε και στην Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Το  60ο  της μέλος υποδέχτηκε πρόσφατα η ΒΝΙ (Business Network International), δημιουργώντας και στην Ελλάδα γραφείο του οργανισμού, με την επωνυμία BNI Greece.  Έτσι η χώρα μας αποκτά εκπροσώπηση του μεγαλύτερου οργανισμού παγκοσμίως στο referral marketing, ο οποίος έχει βοηθήσει χιλιάδες επαγγελματίες να αναπτύξουν τον κύκλο εργασιών τους μέσω της ανταλλαγής ποιοτικών συστάσεων.

Πιο συγκεκριμένα, η ΒΝΙ (Business Network International) είναι ένας οργανισμός επαγγελματικής δικτύωσης που δημιουργήθηκε πριν από 30 χρόνια,  από τον Dr. Ivan Misner, στη Νότια Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Στόχος του οργανισμού είναι να προσφέρει ένα θετικό, δομημένο και υποστηρικτικό περιβάλλον σε επαγγελματίες προκειμένου να αναπτύξουν περαιτέρω τη δουλειά τους μέσω συστάσεων. Αυτό επιτυγχάνεται με την καλλιέργεια προσωπικών σχέσεων μεταξύ δεκάδων διαπιστευμένων επαγγελματιών από όλους τους χώρους και όλα τα επαγγέλματα. Δημιουργώντας τέτοιες επαγγελματικές σχέσεις τα μέλη της ΒΝΙ έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους άμεσα και αποτελεσματικά.  Η φιλοσοφία της BNI είναι βασισμένη πάνω στην ιδέα του “Givers Gain®”, με άλλα λόγια, κερδίζει αυτός που βοηθά τους άλλους: τα μέλη δίνουν συστάσεις και παίρνουν συστάσεις ως αντάλλαγμα. Ο τρόπος λειτουργίας της ΒΝΙ αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά σήμερα όπου η αλληλοβοήθεια και η συσπείρωση είναι πλέον επιτακτικές ανάγκες, αφού δεν υπάρχει καμία απολύτως οικονομική συνδιαλλαγή μεταξύ των μελών. Απλά βοηθούν ο ένας τον άλλο!

Αυτή τη στιγμή, η ΒΝΙ διαθέτει σε όλο τον κόσμο 170.000 μέλη, 7000 ομάδες σε 60 χώρες, ενώ την περσινή χρονιά ανταλλάχθηκαν μεταξύ των μελών της 6,6 εκατ. επαγγελματικές συστάσεις οι οποίες απέφεραν στα μέλη 8,6 δις δολάρια σε κύκλο εργασιών.

 Στη χώρα μας η ΒΝΙ Greece έχει ήδη δημιουργήσει ομάδες επαγγελματιών σε πολλές περιοχές της Αθήνας, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες μεγάλες πόλεις.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.