Quantcast
Cosmote: Νέα υπηρεσία για σημαντική εξοικονόμηση πόρων στις επιχειρήσεις - enikonomia.gr
share

Cosmote: Νέα υπηρεσία για σημαντική εξοικονόμηση πόρων στις επιχειρήσεις

δημοσιεύτηκε:

Σημαντική εξοικονόμηση πόρων στις επιχειρήσεις προσφέρει η νέα υπηρεσία της  Cosmote, «Driving Performance», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

 Ειδικότερα, η νέα υπηρεσία που παρέχεται από την COSMOTE, γίνεται σε συνεργασία με τη G4S Telematix.

Τα οφέλη  που προσφέρει η νέα υπηρεσία της κινητής τηλεφωνίας στους πελάτες της είναι  τα παρακάτω: μειώνει τις μηχανολογικές φθορές αλλά και την κατανάλωση καυσίμων  στις επιχειρήσεις από 5% έως και 25% (δηλαδή  μείωση των  λειτουργικών εξόδων  των επιχειρήσεων) αλλά  συμβάλλει και στη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς και της  οικολογικής  οδήγησης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με την εγκατάσταση μιας έξυπνης μονάδας σε κάθε όχημα, η τηλεματική εφαρμογή νέας γενιάς Driving Performance, επιτρέπει στις επιχειρήσεις να έχουν πλήρη εποπτεία του εταιρικού τους στόλου σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον, ο υπεύθυνος διαχείρισης του στόλου οχημάτων, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, έχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τη δραστηριότητα, την τρέχουσα θέση, την κατάσταση και την ταχύτητα των οχημάτων, καθώς και για τη συμπεριφορά των οδηγών, μέσα από χάρτες, αναλυτικά γραφήματα και απεικονίσεις.

Σημειώνεται ότι η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα αυτόματης αποστολής ειδοποιήσεων για περιστατικά μη ασφαλούς οδήγησης, καθώς και για μηχανολογικά συμβάντα. Έτσι δίνεται η δυνατότητα άμεσης παρέμβασης για την πρόληψη φθορών και ατυχημάτων και αποφεύγονται σημαντικά λειτουργικά έξοδα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.