Quantcast
Data Communication: Στις 393.100 ευρώ τα κέρδη EBITDA - enikonomia.gr
share

Data Communication: Στις 393.100 ευρώ τα κέρδη EBITDA

δημοσιεύτηκε:

Με διατήρηση της κερδοφορίας ολοκληρώθηκε η τελευταία οικονομική χρήση της Data Communication A.E., η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και ειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού για επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, για τη χρήση 1.7.2013 – 30.6.2014, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας διαμορφώθηκε στα 4,368 εκατ. ευρώ, ενώ το μικτό περιθώριο κέρδους έφτασε το 42,17%.

Τα κέρδη προ φόρων, τόκων, αποσβέσεων και χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων (EBITDA) διαμορφώθηκαν στα 393,1 χιλ. ευρώ. Παράλληλα, τα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας διαμορφώθηκαν στα 190,2 χιλ. ευρώ, με τα κέρδη προ φόρων να ανέρχονται σε 102,1 χιλ. ευρώ.

«Παρά τις προκλήσεις του σύγχρονου οικονομικού περιβάλλοντος, η Data Communication συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται, αποτελώντας πρότυπο επιχειρηματικής λειτουργίας για τα ελληνικά δεδομένα. Διανύοντας εδώ και 27 χρόνια μια σταθερή τροχιά ανάπτυξης, με συνέπεια στο όραμα και τις αξίες μας, έχουμε πάντα στο επίκεντρό μας την παροχή ολοκληρωμένων και αξιόπιστων λύσεων πληροφορικής, που συνιστούν σύμμαχο για κάθε επιχείρηση, μικρή και μεγάλη, σήμερα», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Data Communication, Παναγιώτης Βασιλειάδης.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.