Quantcast
Δημιουργήθηκε νέο δίκτυο επιχειρηματικότητας - enikonomia.gr
share

Δημιουργήθηκε νέο δίκτυο επιχειρηματικότητας

δημοσιεύτηκε:

Στην ενίσχυση και εξωστρέφεια της Ελληνικής επιχειρηματικότητας θα συμβάλλει το Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων (Δ.Ε.Α.-Ε.Β.Ε.Α.),  το οποίο δημιουργήθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.). Το δίκτυο αυτό, απευθύνεται μόνο σε μέλη του Δικτύου- Επιχειρηματικοί Άγγελοι, οι οποίοι έχουν δεσμευθεί απέναντι στο Δ.Ε.Α.-Ε.Β.Ε.Α. με σύμφωνο εμπιστευτικότητας.

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο δίκτυο, επιδιώκει να συνεισφέρει στη κάλυψη ενός σημαντικού χρηματοδοτικού κενού που υφίσταται σήμερα στην υποστήριξη επιχειρήσεων στην Ελλάδα.   Επιπλέον το Δ.Ε.Α.-Ε.Β.Ε.Α., φέρνει σε επαφή τους Επιχειρηματικούς Αγγέλους (Ε.Α.)-μέλη του, με επιχειρήσεις, οι οποίες ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν επενδυτικές προτάσεις προς χρηματοδότηση.

Πρόσφατα, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες των πρώτων επιχειρηματικών σχεδίων που έχουν κατατεθεί στο Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων του Ε.Β.Ε.Α, τα οποία θα παρουσιαστούν στους Ε.Α.-μέλη του Δικτύου, σε προγραμματισμένη εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου 2015 στο Μέγαρο Ε.Β.Ε.Α.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.