Quantcast
Διεύρυνση συνεργασίας Beiersdorf Hellas – Transcombi Express - enikonomia.gr
share

Διεύρυνση συνεργασίας Beiersdorf Hellas – Transcombi Express

δημοσιεύτηκε:

 Της ΜΑΙΡΗΣ Ι.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

Σε διεύρυνση της συνεργασίας τους προχώρησαν η Beiersdorf Hellas θυγατρική του γερμανικού κολοσσού και η ελληνική εταιρεία logistics Transcombi Express AE.  Οι δύο πλευρές υπέγραψαν τη διανομή των προϊόντων της γερμανικής θυγατρικής και στην Αττική. Από το Μάρτιο του 2012, η ελληνική εταιρεία πραγματοποιεί τη διανομή των προϊόντων της BDF σε 34 νομούς στην Ηπειρωτική Ελλάδα, εκτός Μακεδονίας – Θράκης και νησιωτική. 

Η Beiersdorf Hellas είναι θυγατρική του ομίλου Beiersdorf AG Γερμανίας που διαθέτει περισσότερες από 150 θυγατρικές και κοινοπραξίες σε όλο τον κόσμο.  Στην Ελλάδα, η εταιρία ιδρύθηκε το 1968, με αντικείμενο μεταξύ άλλων, την εμπορική εκμετάλλευση των επώνυμων καταναλωτικών προϊόντων NIVEA, Eucerin, Liposan, atrix, DUO, ΛΕΟΝΤΟΣ και Hansaplast.

Πρόσφατα η γερμανική θυγατρική, απέσπασε μία διεθνή διάκριση. Στο πλαίσιο του καθιερωμένου θεσμού του λιανεμπορίου, Sales Excellence Awards 2015, ο διευθυντής πωλήσεων Γιώργος Τζαβάρας διακρίθηκε με το βραβείο του «Διευθυντή Πωλήσεων της Χρονιάς», με βασικά κριτήρια αξιολόγησης, τα στοιχεία ηγεσίας του, αλλά και τις επιτυχημένες καινοτόμες πρωτοβουλίες που υλοποίησε στη διεύθυνση πωλήσεων της εταιρίας. Τη χρονιά που πέρασε η Beiersdorf Hellas κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις της. Όπως δήλωσαν από την εταιρεία, αυτό το κατάφεραν χάρη στην πολιτική της διοίκησης, η οποία επέλεξε να ενισχύσει τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, κυρίως αφρόλουτρα και σαπούνια, στα οποία λόγω οικονομικής κρίσης στρέφονται όλο και περισσότεροι καταναλωτές, εκμεταλλευόμενοι τη χαμηλή τιμή, που διαφέρει έως και 20% σε σχέση με τα επώνυμα προϊόντα.  Οι πωλήσεις της εταιρείας κυμαίνονται στα 55 εκατ. ευρώ, ενώ η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 90 άτομα προσωπικό στη χώρα μας.

Όσον αφορά στην Transcombi Express AE, πρόκειται για τη μόνη ελληνική ιδιωτική εταιρία Logistics και Διεθνών Μεταφορών που διαθέτει άδεια διαχείρισης Χερσαίας Ελεύθερης Τελωνειακής Ζώνης, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στα Οινόφυτα, με ιδιωτικό παρακαμπτήριο του ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Τελωνειακή Αποθήκη. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένη με EN ISO 9001: 2008, για την Ποιότητα του Συστήματος Διαχείρισης που εφαρμόζει, από την TUV AUSTRIA HELLAS.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.