Quantcast
Διπλή διάκριση της GLOBO στα «Info Security 2015 Global Excellence Awards» - enikonomia.gr
share

Διπλή διάκριση της GLOBO στα «Info Security 2015 Global Excellence Awards»

δημοσιεύτηκε:

Διπλή διάκριση έλαβε η διεθνής εταιρία που παρέχει λύσεις Enterprise Mobility και επιχειρηματικές εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας, «GLOBO», για την πρωτοποριακή πλατφόρμα «GO!Enterprise», κατά την διάρκεια τελετής απονομής βραβείων βιομηχανίας «Info Security 2015 Global Excellence Awards» που πραγματοποιήθηκε στο  Σαν Φρανσίσκο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Ειδικότερα, η εταιρεία  «GLOBO»  απέσπασε αργυρό βραβείο  για την πλατφόρμα της  «GO!Enterprise MDM» στην κατηγορία των καλύτερων και των πιο καινοτόμων προϊόντων σε θέματα ασφαλείας ασύρματων, κινητών ή φορητών συσκευών, κατά την διάρκεια της    απονομής  των βραβείων του Info Security Products Guide. Η λύση GO!Enterprise MDM προσφέρει σε πραγματικό χρόνο παρακολούθησης και ελέγχου σε πλήθος κινητών συσκευών,  τα οποία είναι ασύρματα συνδεδεμένα στα δίκτυα μικρών ή μεγάλων οργανισμών, (υπηρεσίες cloud ή servers, ανεξάρτητα από λειτουργικά συστήματα ή παρόχους).

Επιπλέον, η χρήση της  GO!Enterprise MDM και της  GO!Enterprise Office,  που έχουν  ως στόχο τον περιορισμό των γραφειοκρατικών διαδικασιών, την αύξηση της αποδοτικότητας και την προστασία εμπιστευτικών ιατρικών δεδομένων στον ΜΚΟ οργανισμό CenClear,  έλαβαν  χάλκινο βραβείο στην κατηγορία για τις πιο αξιόλογες εφαρμογές υπηρεσιών «information security».

Το GO!Enterprise Office προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας για πρόσβαση σε εφαρμογές, αρχεία, δεδομένα, email, ημερολόγια κτλ. για τους εργαζόμενους. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.