Quantcast
Είδε καλά την κρίση και την ξόρκισε η αλυσίδα οπτικών ειδών ΠΑΝΑΪΔΗΣ - enikonomia.gr
share

Είδε καλά την κρίση και την ξόρκισε η αλυσίδα οπτικών ειδών ΠΑΝΑΪΔΗΣ

δημοσιεύτηκε:

Της ΜΑΙΡΗΣ Ι. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς κινείται η αγορά των οπτικών ειδών, παρά την οικονομική κρίση που έχει οδηγήσει στη μείωση της καταναλωτικής ζήτησης. «Η οικονομική κρίση συνέβαλε στο να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί» υποστηρίζει ο Διονύσης Παναΐδης, μέτοχος στην εταιρεία που αναπτύσσει το δίκτυο των ομώνυμων καταστημάτων και εξηγεί ότι:  «Υπάρχει χώρος για όλους. Η κάθε μία εταιρεία, ανάλογα με την πολιτική που θέλει να ακολουθήσει, στοχεύει σε συγκεκριμένες καταναλωτικές ομάδες. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες δίνουν προτεραιότητα στις χαμηλές τιμές, άλλες στην προσωπική εξυπηρέτηση και κάποιες άλλες στο να ακολουθούν στενά τη μόδα, όπως κάνει η δική μας αλυσίδα καταστημάτων» αναφέρει ο Δ. Παναΐδης.

Η αλυσίδα καταστημάτων ΠΑΝΑΪΔΗΣ δραστηριοποιείται στον χώρο των οπτικών ειδών για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, διαθέτοντας σήμερα 8 σύγχρονα καταστήματα, στα οποία πωλούνται γυαλιά από πολλούς επώνυμους Οίκους. Στο πλαίσιο αυτό συνεργάζεται στενά με την Safilo, παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο οπτικών πολυτελείας.

Η ιστορία της ΠΑΝΑΪΔΗΣ ξεκίνησε το 1977, όταν ο Παναγιώτης Παναΐδης, κάνοντας μια δυναμική αρχή, ιδρύει το πρώτο κατάστημα στο Μαρούσι. Τα επόμενα χρόνια ακολούθησε δυναμική ανάπτυξη του δικτύου.  Κομβική χρονιά αποτέλεσε το 2009, με τα εγκαίνια δυο υπερσύγχρονων καταστημάτων στην Κηφισιά και το Κολωνάκι, δυο εμπορικά σημεία τεράστιας σημασίας. Στα συγκεκριμένα σημεία πώλησης μάλιστα, το ελληνικό κοινό έχει την δυνατότητα να έρθει σε επαφή με συλλογές γυαλιών ηλίου και οράσεως, που διαθέτουν κατ’ αποκλειστικότητα τα οπτικά καταστήματα ΠΑΝΑΪΔΗΣ, από ιδιαίτερους και επώνυμους σχεδιαστές.

Παράλληλα, η εταιρία στα πλαίσια ανανέωσης της εικόνας της και προσαρμογής της στα σύγχρονα πρότυπα της αγοράς, μετονομάζεται από οπτικά ΠΑΝΑΪΔΗΣ σε Panaidis Eyewear Boutique.

Επιπλέον, το 2009 ξεκινά η έκδοση του 6μηνιαίου περιοδικού της εταιρίας “Eyewear Boutique” ενώ το 2010 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του καταστήματος στο Χαλάνδρι.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.