Quantcast
Εμπορική συνεργασία Λουξ Μαρλαφέκας - εzα Ζυθοποιίας - enikonomia.gr
share

Εμπορική συνεργασία Λουξ Μαρλαφέκας – εzα Ζυθοποιίας

δημοσιεύτηκε:

Στη σύναψη εμπορικής συνεργασίας προχώρησαν η εzα Πρότυπος Ελληνική Ζυθοποιία και η βιομηχανία αναψυκτικών και χυμών Λουξ Μαρλαφέκας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω συνεργασία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ανάπτυξης των ελληνικών προϊόντων των δυο εταιρειών με στόχο την ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής Βιομηχανίας μέσα από διανεμητικές και εμπορικές  συνέργειες σε επιλεγμένες περιοχές της Ελληνικής Επικράτειας.

Παράλληλα, υπογραμμίζεται πως η συνεργασία της Λουξ και της εzα έχει σαν στόχο να ενισχύσει με τον καλύτερο τρόπο ένα ευρύ δίκτυο διανομής με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας από ελληνικά χέρια και κεφάλαια με προτεραιότητα την κάλυψη όλων των αναγκών των πρατηριούχων, των χονδρεμπόρων και των λιανοπωλητών, με ένα άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης της πώλησης και με ουσιαστική στήριξη των προσπαθειών και της κερδοφορίας των συνεργατών τους.

Επιπλέον, υπογραμμίζεται πως  η συνεργασία των δυο προτύπων Ελληνικών βιομηχανιών έχει σαν στόχο να φέρει κοντά σε κάθε νοικοκυριό την ξεχωριστή απόλαυση που προσφέρουν τα υψηλής ποιότητας  προϊόντα τους ξεπερνώντας εμπόδια και πρακτικές του παρελθόντος.

Η Λουξ και η εzα, εκτός της εμπορικής συνεργασίας τους, μελετούν ένα πλάνο εξωστρέφειας με συνεργασία και στις εξαγωγές στοχεύοντας στην αξιοποίηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων των ελληνικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο με προτεραιότητα την καινοτομία και την ποιότητα.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.