Quantcast
Επέκταση στις διεθνείς αγορές από την Υδατοκαλλιέργειες Γ&Π ΜΠΙΤΣΑΚΟΣ Α.Ε. - enikonomia.gr
share

Επέκταση στις διεθνείς αγορές από την Υδατοκαλλιέργειες Γ&Π ΜΠΙΤΣΑΚΟΣ Α.Ε.

δημοσιεύτηκε:

Η  ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Γ&Π ΜΠΙΤΣΑΚΟΣ Α.Ε  θα  υλοποιήσει τον αναπτυξιακό της σχεδιασμό επεκτείνοντας το παραγωγικό της δυναμικό και εξάγοντας τα προϊόντα της στις διεθνείς αγορές, ύστερα  από  την  απόκτηση  του πλειοψηφικού ποσοστού από την εταιρία διαχείρισης επενδυτικών κεφαλαίων DIORASIS INTERNATIONAL S.A.

 Ειδικότερα, η  ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Γ&Π ΜΠΙΤΣΑΚΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1996 από την οικογένεια Μπιτσάκου η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της ιχθυοκαλλιέργειας  για περισσότερα από 30 χρόνια.  Οι  παραγωγικές εγκαταστάσεις  της εταιρείας  βρίσκονται στον Βόρειο Ευβοϊκό κόλπο και περιλαμβάνουν ιχθυογενετικό σταθμό, μονάδες πάχυνσης και συσκευαστήριο.

Η DIORASIS INTERNATIONAL S.A. είναι εταιρία διαχείρισης επενδυτικών κεφαλαίων  και  επενδύει σε ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας, στην γενικότερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Επιπλέον  η εταιρεία παρέχει ρευστότητα σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε κλάδους διεθνούς ενδιαφέροντος και διαθέτουν συγκριτικά πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά ικανά να αποτελέσουν πυρήνα ανασυγκρότησης και συγκέντρωσης του κλάδου τους.

 Τέλος  ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας , Γιώργος Μομφερράτος  ανέφερε ότι: «η DIORASIS INTERNATIONAL διακρίνοντας τις αναπτυξιακές προοπτικές του κλάδου των ιχθυοκαλλιεργειών στην Ελλάδα επένδυσε στην εταιρία Γ&Π ΜΠΙΤΣΑΚΟΣ Α.Ε». Και  συνέχισε λέγοντας ότι:  «στόχος της επένδυσης είναι η εξασφάλιση της απαραίτητης ρευστότητας για την λειτουργία της εταιρίας και η σημαντική διεύρυνση των δραστηριοτήτων της».  «Μετά από αρκετούς μήνες διαπραγματεύσεων η ολοκλήρωση της επένδυσης αυτής, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη της DIORASIS INTERNATIONAL στη δυναμική της εταιρίας. Μπαίνουμε πλέον σε τροχιά ανάπτυξης, και προχωρούμε στην υλοποίηση του επιχειρηματικού μας σχεδίου που εστιάζει στην ισχυροποίηση του ρόλου της ΜΠΙΤΣΑΚΟΣ στην ελληνική αγορά και την ενίσχυση του εξαγωγικού της προσανατολισμού», κατέληξε.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.