Quantcast
Επί τάπητος το ζήτημα της ΕΛΒΟ - enikonomia.gr
share

Επί τάπητος το ζήτημα της ΕΛΒΟ

δημοσιεύτηκε:

Το ζήτημα της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ) ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου και του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, στην οποία συμμετείχε εκ μέρους του εκκαθαριστή της ΕΛΒΟ ο κ. Μιχαήλ Χουρδάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, η συζήτηση έγινε για το πώς θα εξασφαλιστούν η ομαλή συνέχιση της λειτουργίας της ΕΛΒΟ και οι θέσεις εργασίας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η συζήτηση θα συνεχιστεί, αν και όχι σε επίπεδο αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών, και αναζητείται λύση.

Υπενθυμίζεται ότι με χτεσινή ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ εξέφραζε τη διαφωνία του για τμηματική πώληση της επιχείρησης, χωριστή πώληση των ανταλλακτικών που διαθέτει και την έλλειψη οποιασδήποτε μέριμνας για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας σε αυτή, και ζητεί η διαδικασία μεταβίβασης της ΕΛΒΟ να διασφαλίζει την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας της και τις εκατοντάδες θέσεις εργασίας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.