Quantcast
Εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου με πολλές και μεγάλες προσφορές - enikonomia.gr
share

Εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου με πολλές και μεγάλες προσφορές

δημοσιεύτηκε:

Εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου οργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου Ε.Σ.Η.Ε. (Greek eCommerce Association GR.EC.A.) υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Η εβδομάδα εορτασμού ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει έως την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου. Κατά το διάστημα αυτό πλήθος ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχουν μεγάλες προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, την περσινή χρονιά, η αποδοχή από τους έλληνες online καταναλωτές στην πρώτη εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου ήταν άκρως θετική.

Καταγράφηκε αύξηση αξίας αγορών από τους καταναλωτές 42% στα e-shops που συμμετείχαν στην εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου. Υπήρξαν μάλιστα πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα, που ανάλογα με τις προσφορές τους, ανέφεραν αύξηση μεγαλύτερη του 100% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου γίνεται στα πρότυπα της Cyber Monday που διοργανώνεται σε πολλές χώρες όπως ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Αυστραλία κ.α. όπου αυξάνεται σημαντικά ο online B2C τζίρος, ενώ σηματοδοτείται η έναρξη των χριστουγεννιάτικων αγορών.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.