Quantcast
Έξι ελληνικές εταιρείες στον τελικό των European Business Awards 2016/17 - enikonomia.gr
share

Έξι ελληνικές εταιρείες στον τελικό των European Business Awards 2016/17

δημοσιεύτηκε:

Την ερχόμενη Πέμπτη θα  πραγματοποιηθεί στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας η τελετή απονομής των European Business Awards 2016/17 sponsored by RSM, τα οποία διοργανώνονται για 10η συνεχή χρονιά.

Στην πρώτη φάση της διαδικασίας των European Business Awards 2016/17 sponsored by RSM, δήλωσαν συμμετοχή 33.000 επιχειρήσεις από 34 Ευρωπαϊκές χώρες. Από αυτές επιλέχθηκαν από τους κριτές 636 National Champions και 110 Ruban d’Honneur Recipients (10 από κάθε μία από τις 11 κατηγορίες των βραβείων). Στον τελικό θα αναδειχθούν οι 11 νικητές – ένας για κάθε κατηγορία καθώς και ο European Public Champion των φετινών βραβείων.

Για την Ελλάδα φέτος διακρίθηκαν 38 επιχειρήσεις ως National Champion και στη συνέχεια 6 Ελληνικές επιχειρήσεις έλαβαν τον τιμητικό τίτλο Ruban d’Honneur Recipient, ο οποίος τους έδωσε το εισιτήριο για την τελική φάση του διαγωνισμού. Το γεγονός αυτό αποτελεί εξαιρετική επιτυχία για τη χώρα μας για άλλη μία χρονιά αλλά και για τις ίδιες τις επιχειρήσεις που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στην κατηγορία τους σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Επιπλέον με βάση τη ψηφοφορία του κοινού βραβεύτηκε σε κάθε χώρα μία εταιρία ως National Public Champion (Εθνικός Πρωταθλητής Ψηφοφορίας) διεκδικώντας έτσι στον τελικό τον τίτλο του European Public Champion. Οι 6 συνολικά Ελληνικές εταιρείες που έχουν φτάσει στον τελικό είναι οι εξής:

Η διάκριση με τον τίτλο Ruban d’Honneur αναδεικνύει την εξαιρετική επίδοση των εταιριών αυτών καθώς έχουν διέλθει μιας ενδελεχούς αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή σε κάθε φάση του διαγωνισμού. Η διαδικασία αξιολόγησης επιτελείτε με αυστηρά κριτήρια αναφορικά με την οικονομική απόδοση, την λειτουργική δραστηριοποίηση και την ακολουθούμενη πολιτική ανάπτυξης και κοινωνικής εταιρικής ευθύνης των εταιριών καθώς και των συγκεκριμένων κριτηρίων που αφορούν την κάθε κατηγορία των βραβείων.

 


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.