Quantcast
FF Group: Νέο κατάστημα Ermenegildo Zegna στη Θεσσαλονίκη - enikonomia.gr
share

FF Group: Νέο κατάστημα Ermenegildo Zegna στη Θεσσαλονίκη

δημοσιεύτηκε:

Το νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη παρουσίασε χθες ο Όμιλος FF Group, της πολυτελούς ανδρικής ένδυσης, η  Ermenegildo Zegna.

Ειδικότερα, το νέο κατάστημα της Θεσσαλονίκης, περιλαμβάνει τις casual και επίσημες συλλογές  της Ermenegildo Zegna και της  Z Zegna, αλλά και μια σειρά αξεσουάρ, που παρέχουν ολοκληρωμένες προτάσεις ένδυσης για τον κομψό σύγχρονο άνδρα.  Ακόμη στην boutique, υπάρχει ο χώρος VIP για τις υπηρεσίες Su Misura, όπου οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους προσωποποιημένη γκαρνταρόμπα, μέσα από τη δική τους επιλογή υφάσματος, αλλά και την προσθήκη προσωπικών τους στοιχείων στον σχεδιασμό του.

Η εσωτερική αρχιτεκτονική του νέου καταστήματος, προβάλει το σύγχρονο στιλ της εταιρείας, την κομψότητα, αλλά επικρατεί και το φυσικό στοιχείο, το οποίο συνδέεται αρμονικά με την υψηλή τεχνολογία, μέσα από μια άκρως αρρενωπή χρωματική παλέτα σε γήινους τόνους.

Στα εγκαίνια της νέας boutique Zegna, παραβρέθηκαν επιφανείς προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, διπλωματικό και πολιτικό χώρο, αλλά και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.