Quantcast
«Γεννήθηκε» το πρώτο Lovegreece Pop Up Store στην Αθήνα - enikonomia.gr
share

«Γεννήθηκε» το πρώτο Lovegreece Pop Up Store στην Αθήνα

δημοσιεύτηκε:

Της ΜΑΙΡΗΣ Ι.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

Στην Αθήνα, δίπλα στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης άνοιξε το πρώτο Lovegreece Pop Up Store, το μαγαζί που έχει ως στόχο του να «διαφημίζει την Ελλάδα». Φέτος, η Lovegreece™, η μάρκα που κατασκευάζει τα Lovegreece T-shirts και διαφημίζει το αξεπέραστο ελληνικό βαμβάκι σε όλο τον κόσμο, μετράει ήδη τρία χρόνια ζωής.

Ο εμπνευστής της μάρκας, Γιώργος Χατζηζαχαρίου, έχει δηλώσει ότι «το ζητούμενό του ήταν να δημιουργήσει μία μάρκα που διαφημίζει την Ελλάδα και να καθιερώσει μία νέα αισθητική που ονομάζεται greek chic, η οποία διαφοροποιείται από τα στερεότυπα της δεκαετίας του ΄70». Έχοντας επαγγελματική εμπειρία από τον τομέα του τουρισμού, ο επιχειρηματίας βάζει ψηλά τον πήχυ στα επαγγελματικά του σχέδια.  Μέσα από τα T-shirt που κατασκευάζονται από 100% ελληνικό βαμβάκι, τις τσάντες αλλά και τις μαρινιέρες με το χαρακτηριστικό ματάκι της Lovegreece, θέλει να διαδώσει το όνομα της Ελλάδας σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Επιπλέον, στο χώρο της Art Gallery, στην Ακρόπολη, θα διατίθενται μικροαντικείμενα και ημερολόγια σε περιορισμένο αριθμό, ενώ το μικρό αυτό Pop Up Store θα μείνει ανοικτό όλη την τουριστική σεζόν και θα λειτουργήσει σαν πρότυπο για νέα pop up stores σε τουριστικά μέρη και ξενοδοχεία που θα ζητήσουν να φιλοξενήσουν τη συλλογή της Lovegreece.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι οι Lovegreece Bags, είναι φτιαγμένες στο χέρι από ανθεκτικά ελληνικά βαμβακερά καραβόπανα με χονδρά αλλά πολύ μαλακά δερμάτινα χέρια που φτιάχνονται στην Κρήτη και δεμένες στο χέρι με χυτά χάλκινα καρφιά. Όλες τους φέρουν το λογότυπο-σύνθημα της εταιρίας που φιλοδοξεί να γίνει το διεθνές ελληνικό Lovebrand. Σε περιορισμένο αριθμό παρουσιάστηκαν φέτος την άνοιξη Hoodies από μαλακά Ελληνικά υφάσματα και νέα καπέλα 5panels σε 4 νέους χρωματισμούς.

Όσον αφορά στα επιχειρηματικά σχέδια της εταιρείας, στα άμεσα πλάνα της περιλαμβάνεται η δημιουργία Lovegreece Pop Up Stores στην Αθήνα και τα νησιά και η προώθηση του ελληνικού βαμβακερού t-shirt μέσα από τη νέα σειρά Lovegreece Basics 100% Greek Cotton που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο στοχεύοντας στις αγορές του εξωτερικού.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.