Quantcast
Η GLOBO διακρίθηκε στη διεθνή Έκθεση της Ovum - enikonomia.gr
share

Η GLOBO διακρίθηκε στη διεθνή Έκθεση της Ovum

δημοσιεύτηκε:

Ως «Market Challenger» διακρίθηκε στη διεθνή έκθεση «Decision Matrix 2015-16 της Ovum», η διεθνής εταιρεία που παρέχει λύσεις  Enterprise Mobility και ολοκληρωμένες  mobile εφαρμογές, GLOBO.

Ειδικότερα, η γνωστή εταιρεία, διακρίθηκε ανάμεσα στους 12 διεθνείς σημαντικούς  παρόχους MADP. Επιπλέον, στην έκθεση συζητήθηκαν οι λύσεις Mobile Application Development Platform (MADP), ενώ οι πάροχοι αξιολογήθηκαν στους παρακάτω τομείς: στην διαχείριση mobile εφαρμογών (MAM), στην διαχείριση κινητών συσκευών (MDM), στην  διαχείριση απόδοσης εφαρμογών (APM), στην διαχείριση κύκλου ζωής εφαρμογών (ALM)  αλλά και στην  ασφάλεια των κινητών συσκευών και δεδομένων. 

Εν τω μεταξύ, η συγκεκριμένη έκθεση, αναγνωρίζει και συγκρίνει του κορυφαίους παρόχους  MADP και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με τις δυνατότητες, τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στο πλήρες εύρος των λειτουργιών της τεχνολογίας MADP, ενώ αξιολογεί τις ευκαιρίες και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν.

 Αξιοσημείωτο είναι δε, ότι οι πάροχοι που συμμετείχαν στην εν λόγω έκθεση, έπρεπε να  διέθεταν συγκεκριμένες προϋποθέσεις όπως: να διαθέτουν τουλάχιστον 200 εταιρείες στο πελατολόγιο τους, να  μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων σε διαφορετικές κάθετες αγορές, αλλά  και να  μπορούσαν  να υποστηρίξουν έναν ελάχιστο αριθμό λειτουργιών και χαρακτηριστικών.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.