Quantcast
H Intralot ανέλαβε την κρατική λοταρία της Ιρλανδίας - enikonomia.gr
share

H Intralot ανέλαβε την κρατική λοταρία της Ιρλανδίας

δημοσιεύτηκε:

Η Intralot επελέγη ως ο τεχνολογικός πάροχος της PLI, διαχειρίστριας της Ιρλανικής Κρατικής Λοταρίας, προκειμένου να παρέχει την εγκατάσταση, συντήρηση και υποστήριξη των νέων κεντρικών συστημάτων και τερματικών της Λοταρίας.

Η Intralot ΙΝΛΟΤ 0,00% ανακοινώνει την επιτυχή μετάβαση της Εθνικής Λοταρίας της Ιρλανδίας στο κορυφαίας τεχνολογίας σύστημά της και τα πρωτοποριακά τερματικά της. Η Premier Lotteries Ireland (PLI) είναι επίσημα πλέον ο νέος διαχειριστής της Κρατικής Λοταρίας για τα επόμενα 20 χρόνια, έχοντας κερδίσει τη διαγωνιστική διαδικασία με 405 εκατ. ευρώ.

Η Intralot ΙΝΛΟΤ 0,00% Ireland, θυγατρική του ομίλου Intralot ΙΝΛΟΤ 0,00%, επελέγη ως ο τεχνολογικός πάροχος της PLI, προκειμένου να παρέχει την εγκατάσταση, συντήρηση και υποστήριξη των νέων κεντρικών συστημάτων και τερματικών της Λοταρίας.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η PLI είχε τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τη μετάβαση στο νέο σύστημα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2015, σύμφωνα με τη νέα άδεια. Ωστόσο, το φιλόδοξο σχέδιο μετάβασης ξεκίνησε τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Η Intralot ΙΝΛΟΤ 0,00% και η Camelot Global παρείχαν την απαραίτητη υποστήριξη ώστε η PLI να ολοκληρώσει το πρόγραμμα μετάβασης με επιτυχία και αρκετούς μήνες νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.