Quantcast
Η Vodafone στηρίζει την επαγγελματική κατάρτιση των νέων - enikonomia.gr
share

Η Vodafone στηρίζει την επαγγελματική κατάρτιση των νέων

δημοσιεύτηκε:

Την ένταξη των  νέων ανθρώπων στην αγορά εργασίας στηρίζει ενεργά η Vodafone Ελλάδας.

Μάλιστα, η  εταιρεία κινητής τηλεφωνίας,  στήριξε έμπρακτα, όταν διοργανώθηκε  το συνέδριο «το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», όπου είχαν  τεθεί θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Επίσης η Vodafone, τον τελευταίο χρόνο έχει υποδεχτεί στις εγκαταστάσεις της, φοιτητές από διάφορα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας, όπως τα Πανεπιστήμια Πάτρας, Πειραιά, κλπ, ενώ συμμετέχει  το τελευταίο διάστημα σε εκδηλώσεις  της χώρας, «Ημέρες Καριέρας»  τις οποίες  διοργανώνουν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο φοιτητικός οργανισμός EESTEC. Η εκδήλωση αυτή δραστηριοποιείται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Εν τω μεταξύ οι συμμετέχοντες σε αυτές τις εκδηλώσεις έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την γνωστή εταιρεία από κοντά και να συζητήσουν τις προοπτικές που ανοίγονται για την επαγγελματική τους ανάπτυξη.

 Αξιοσημείωτο είναι  δε ότι η Vodafone  σχεδιάζει στοχευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, διασφαλίζοντας συνεργασίες  με  καταξιωμένες εταιρίες συμβούλων, εκπαιδευτικούς φορείς αλλά  και πανεπιστήμια. 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.