Quantcast
Η Megara Resins αναλαμβάνει πρωτοβουλία για το μέλλον του Βύζαντα Μεγάρων - enikonomia.gr
share

Η Megara Resins αναλαμβάνει πρωτοβουλία για το μέλλον του Βύζαντα Μεγάρων

δημοσιεύτηκε:

Την κάλυψη μεγάλου μέρους του ετήσιου προϋπολογισμού του ιστορικού αθλητικού συλλόγου «Βύζας» από την Megara Resins S.A. ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας, Ιωάννης Σακκέτος, κατά τη διάρκεια σύσκεψης στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου των Μεγάρων όπου παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα της διοίκησης του συλλόγου από την Πρόεδρό του, Ιωάννα Ρήγα.

Ο κ.Σακκέτος ανακοίνωσε την απόφαση της Megara Resins να ανταποκριθεί στο αίτημα της κοινωνίας των Μεγάρων ώστε να ενισχυθεί ο «Βύζας» για να επανακτήσει τη δυναμική που θα του επιτρέψει να αναπτυχθεί και να συνεχίσει να αποτελεί πόλο έλξης νέων ανθρώπων στον αθλητισμό.

Στη σύσκεψη που συμμετείχαν ο Δήμαρχος Μεγαρέων  Γρηγόρης Σταμούλης, ο Αντιδήμαρχος Ιερόθεος Πολυχρόνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων Γιάννης Δήμας, οι επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών Κλεάνθης Βαρελάς, Παναγιώτης Μαργέτης, Γιώργος Κουμπέτσος  καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Νικολάου και Στέλιος Φρυγανάς, εκφράστηκε η κοινή αγωνία για την πορεία του συλλόγου και τέθηκε ο κοινός προβληματισμός για την έμπρακτη στήριξή του.

Προβληματισμός στον οποίο απαντά η Megara Resins αποδεικνύοντας, για ακόμη μία χρονιά, ό,τι η κοινωνική εταιρική ευθύνη των επιχειρήσεων των Μεγάρων, μπορεί να δημιουργήσει τη βάση ανάπτυξης, της κοινωνικής συνοχής και του πολιτισμού για ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και οι εκπρόσωποι των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την στήριξη της Megara Resins προς τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης, τονίζοντας ό,τι είναι ανάγκη, το παράδειγμα του Κωνσταντίνου και του Χρήστου Φάνη, να ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις.

Από την πλευρά της Megara Resins, ο κ.Σακκέτος δήλωσε ό,τι η εταιρεία παραμένει πιστή στη φιλοσοφία ενίσχυσης όλων των δράσεων και των πρωτοβουλιών  που έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, ειδικά σε αυτήν την περίοδο που η κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με ακόμη μία οικονομική κρίση. Με αφετηρία αυτά τα δεδομένα ο Κωνσταντίνος και ο Χρήστος Φάνης, δημιούργησαν το πρόγραμμα εταιρικής-κοινωνικής ευθύνης «Society» στο οποίο συμμετέχουν η Νεανική Εστία Μεγαρίδος και άλλοι αθλητικοί σύλλογοι, περιβαλλοντικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, δράσεις για τους ηλικιωμένους δημότες αλλά και νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Με αφορμή την ανακοίνωση της πρωτοβουλίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Megara Resins S.A. Κωνσταντίνος Φάνης δήλωσε:

« Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως γιατί το αίτημα για την στήριξη των αθλητικών συλλόγων της πόλης είναι καθολικό και υπερβαίνει κάθε διαφορά ή διαφωνία. Το μήνυμα που εστάλη από αυτήν τη σύσκεψη δείχνει ό,τι όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μόνο θετικό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα. Αυτό πιστεύουμε, έτσι πορευόμαστε».

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.