Quantcast
ICAP Group: Χάλκινο βραβείο στα «HR Excellence Awards 2016» - enikonomia.gr
share

ICAP Group: Χάλκινο βραβείο στα «HR Excellence Awards 2016»

δημοσιεύτηκε:

Με το χάλκινο βραβείο τιμήθηκε η  ICAP Group για την «εισαγωγή και υλοποίηση του νέου Recruiting Software (ATS), Luceo» στην κατηγορία «Technology in HR» κατά την τελετή απονομής βραβείων, «HR Excellence Awards 2016».

Παράλληλα, ο θεσμός αυτός ήταν πρωτοβουλία του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ και πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο, Μεγάλη Βρετανία όπου συμμετείχε σημαντικός αριθμόςστελεχών που προέρχονταν από κορυφαίες εταιρίες.

Ειδικότερα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Το νέο Recruiting Software (ATS) της ICAP Group, Luceo έχει στόχο την εξυπηρέτηση μιας ολοκληρωμένης διαδικασίας στελέχωσης θέσης εργασίας, με κοινό όφελος τόσο για τον εργοδότη όσο και για τον υποψήφιο».

«Πάντως  η ανάπτυξη και υλοποίηση από την ICAP της εν λόγω εφαρμογής είχε ως στόχο την εξυπηρέτηση μιας ολοκληρωμένης διαδικασίας στελέχωσης θέσης εργασίας – από τη διαφήμιση μέχρι τη διαδικασία ένταξης ή όχι στον οργανισμό, σύμφωνα με την εταιρεία. Το βασικό πλεονέκτημα του συστήματος είναι το κοινό όφελος τόσο για τον εργοδότη όσο και για τον υποψήφιο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Το σύστημα αυτό χρήζει ιδιαίτερης σημασίας για τον όμιλο καθώς διαδικασίες στελέχωσης θέσεων εργασίας πραγματοποιούνται σε 4 χώρες, και από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής του, ήτοι το Νοέμβριο του 2015, τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά», προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

 Ακόμη εκτελεστικός διευθυντής του Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου ICAP, Ηλίας Αλεβίζος επισήμανε ότι: «Οι δομές που κάποτε εξασφάλιζαν την επιτυχία, πλέον έχουν άρδην μεταβληθεί. Ο 21ος αιώνας έφερε του δικούς του κανόνες. Και αυτός είναι ο λόγος που ο Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού, το πιο ανθρωποκεντρικό τμήμα των επιχειρήσεων έχει πλέον επηρεαστεί από τις εξελίξεις στην τεχνολογία. Στην ICAP Group, εναρμονιζόμαστε με τις εξελίξεις που φέρει η τεχνολογία, διότι πιστεύουμε ότι δεν αρκεί μια απλή αύξηση στον αριθμό εργαζομένων, ώστε να θεωρηθεί μια εταιρία επιτυχημένη. Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την τεχνολογική μας δομή αλλά και τις υπηρεσίες/προϊόντα μας, προκειμένου να κερδίσουμε μερίδιο αγοράς, μέσω της καινοτομίας και της τεχνογνωσίας. Στο πλαίσιο αυτό, πριν από 6 μήνες αποφασίσαμε να επενδύσουμε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να υιοθετήσουμε ένα νέο λογισμικό Προσλήψεων, φιλικό προς το χρήστη και προς όφελος τόσο των υποψηφίων όσο και των εργοδοτών. Η στιγμή της ηθικής αναγνώρισης ήρθε όπως συνήθως συμβαίνει με όλες τις αξιόλογες προσπάθειες που έχουν ως στόχο την βελτιστοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού. Το βραβείο της ICAP Group στην κατηγορία “Technology in HR” των HR Excellence Awards, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς ως ένδειξη των συνεχών προσπαθειών να είμαστε πάντα μπροστά από τις εξελίξεις, με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητάς μας, είτε εσωτερικά προς τον Όμιλο και τους Ανθρώπους μας είτε εξωτερικά προς την Αγορά».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.