Quantcast
Infacoma-Aquatherm: 15.000 οι επισκέπτες στο ντεμπούτο τους στην Αθήνα - enikonomia.gr
share

Infacoma-Aquatherm: 15.000 οι επισκέπτες στο ντεμπούτο τους στην Αθήνα

δημοσιεύτηκε:

Το ενδιαφέρον 15.000 επισκεπτών από την Αττική, τη Νότια Ελλάδα και τα νησιά προσέλκυσε στο ντεμπούτο του στην Αθήνα το “δίδυμο” των εκθέσεων Infacoma-Aquatherm (2 -5 Μαρτίου 2017), που διοργανώθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi.

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ τα στοιχεία που χαρακτήρισαν τις δύο εκθέσεις ήταν ο υψηλός βαθμός ικανοποίησης των εκθετών, οι οποίοι μάλιστα “ανανέωσαν το εκθεσιακό τους ραντεβού” για την επόμενη διοργάνωση, αλλά και τα μηνύματα αισιοδοξίας που εξέπεμψαν οι δύο εκθέσεις για τους κλάδους που εκπροσωπούν.

Οι δύο εκθέσεις αναπτύχθηκαν σε εκθεσιακό χώρο 10.000 τ.μ., με τη συμμετοχή 200 εκθετών από την Ελλάδα και 17 χώρες. Σημαντική ήταν και η παρουσία των ξένων προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών από χώρες όπως Ρωσία, Αίγυπτος, Λιβύη, Βουλγαρία και Σουηδία, ενώ “γόνιμες” χαρακτηρίζονται οι περισσότερες από 500 επιχειρηματικές συναντήσεις που έγιναν με τους εκθέτες.

Η Infacoma αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά πρωταγωνίστρια στον κλάδο της δόμησης και των κατασκευών, ενώ η Aquatherm, που εκπροσωπεί τους τομείς της οικιακής και βιομηχανικής θέρμανσης, κλιματισμού και εξαερισμού, διαχείρισης νερού, ύδρευσης και αποχέτευσης, ενέργειας και εξοπλισμού για εγκαταστάσεις σε spa, σάουνες και πισίνες, “δικαίωσε τη διεθνή της φήμη”, επισημαίνει η ΔΕΘ-Helexpo. Σημαντική ήταν η παρουσία επιχειρήσεων από τον τομέα του εξοπλισμού ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων, εταιρειών διέλασης αλουμινίου και κουφωμάτων, αλλά και αυτών με αντικείμενο τη διαχείριση νερού, την κατασκευή και συντήρηση εγκαταστάσεων πισίνας, spa και σάουνας.

Υπογραμμίζεται ότι οι δύο εκθέσεις που διοργανώθηκαν από τη ΔΕΘ-Helexpo σε συνεργασία με την εταιρεία Be-Best, είχαν την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων, του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου και της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος.

Το επόμενο “ραντεβού” στον κλάδο των δομικών υλικών έχει προγραμματιστεί για τις 15 και 16 Μαΐου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου ο οργανισμός Enterprise Greece, με την υποστήριξη της ΔΕΘ-Helexpo, θα διοργανώσει επιχειρηματικές συναντήσεις για τον συγκεκριμένο τομέα.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.