Quantcast
Intrasoft: Έργο 850.000 ευρώ στη Λιθουανία - enikonomia.gr
share

Intrasoft: Έργο 850.000 ευρώ στη Λιθουανία

δημοσιεύτηκε:

H INTRASOFT International ανέλαβε το έργο ύψους 850.000 ευρώ δημιουργίας Ενιαίας Πύλης (Single Window) για τα Τελωνεία της Λιθουανίας. Αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 10 μήνες και είναι το 5ο Single Window / e-Trader έργο στον χώρο των Τελωνείων που υλοποιεί η INTRASOFT International παγκοσμίως.

 

Πλατφόρμα ενοποίησης
Στα πλαίσια του έργου αυτού, η INTRASOFT International θα χρησιμοποιήσει -ως βάση για το Single Window πληροφοριακό σύστημα της Λιθουανίας- το INTRASOFT Single Window (ISW) προϊόν της Το προϊόν αυτό μπορεί να υποστηρίξει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες της Single Window υλοποίησης, καθώς πρόκειται όχι μόνο για μια πλατφόρμα ενοποίησης υπηρεσιών, αλλά και ένα όχημα για τον γρήγορο εκσυγχρονισμό των χωρών με “αναπτυσσόμενη” υποδομή. Aποτελεί μια σημαντική υποδομή που στοχεύει στη διευκόλυνση των μεταφορών, καθώς επιτρέπει τη ροή των πληροφοριών μεταξύ των συναλλασσομένων και των διασυνδεμένων πληροφοριακών συστημάτων των Τελωνείων και των άλλων φορέων της διοίκησης.
Τα Τελωνεία της Λιθουανίας θα λειτουργούν το σύστημα αυτό, ενώ παράλληλα θα χρησιμοποιηθεί και από τέσσερις άλλους κυβερνητικούς φορείς: την Εθνική Υπηρεσία Τροφίμων και Κτηνιατρική Υπηρεσία, τον Εθνικό Οργανισμό Πληρωμών του Υπουργείου Γεωργίας, το Τμήμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και το Εθνικό Επιχειρηματικό Κέντρο Μητρώων, με τη δυνατότητα αύξησης στο μέλλον των κυβερνητικών φορέων που το χρησιμοποιούν.

Ενδυνάμωση θέσης
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, κ. Αθανάσιος Κωτσής, δήλωσε: «Η INTRASOFT International δραστηριοποιείται στον χώρο των τελωνείων για πολλά χρόνια, έχοντας υλοποιήσει έναν μεγάλο αριθμό από πληροφοριακά συστημάτα τελωνείων διεθνώς. Αυτό το τελευταίο έργο έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των συμβάσεων αυτών, ενδυναμώνοντας περαιτέρω τη θέση μας στην παγκόσμια κάθετη αγορά των Τελωνείων και επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την ηγετική θέση που κατέχει η INTRASOFT International στην ανάληψη, υλοποίηση και διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων για τα Τελωνεία διεθνώς.».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.