Quantcast
Μεικτό μέρισμα 0,1750€/μετοχή αποφάσισε η Σαράντης - enikonomia.gr
share

Μεικτό μέρισμα 0,1750€/μετοχή αποφάσισε η Σαράντης

δημοσιεύτηκε:

Τη διανομή μεικτού μερίσματος 0,1750 ευρώ ανά μετοχή που δικαιούται μέρισμα (δηλαδή εξαιρουμένων των ιδίων μετοχών που κατέχει η εταιρεία) ενέκρινε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Σαράντης .

Η πληρωμή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Μαΐου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Επίσης, ενέκρινε την παράταση των συμβάσεων των μελών του Δ.Σ. Κυριάκου Σαράντη και Γρηγορίου Σαράντη και για το έτος 2017 και μέχρι την Τακτική Γ.Σ. που θα συνέλθει εντός του έτους 2018 και ενέκρινε τα καταβληθέντα εντός της χρήσεως 2016 ποσά στα προαναφερόμενα μέλη του Δ.Σ., καθώς επίσης ενέκρινε και την καταβολή των εξόδων παραστάσεως προς τα μέλη του Δ.Σ. Κωνσταντίνο Ροζακέα και Αντώνιο Αγιοστρατίτη.

Δεδομένου ότι η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας έληγε στις 30/11/2017, εξέλεγξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο με την ίδια ακριβώς σύνθεση, για το διάστημα από 03/05/2017 έως 30/06/2022 ή μέχρι την ημερομηνία σύγκλησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του έτους 2022.

Με την απόφαση επανεκλογής του Δ.Σ., αποφασίστηκε συνακολούθως και η επανεκλογή της Επιτροπής Ελέγχου που υφίσταται ως επιτροπή του Δ.Σ. με την ίδια ακριβώς σύνθεση δηλαδή: Δημήτριος Ευσταθίου του Κων/νου (Πρόεδρος Ε.Ε.), Αικατερίνη Σαράντη του Πανταζή, (Μέλος Ε.Ε.) και Χρήστος Οικονόμου του Ιωάννη, (Μέλος Ε.Ε.).

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.