Quantcast
Νέα συνεργασία της SARMED με το παγωμένο τσάι «Arizona» της οικογένειας Premium Brands - enikonomia.gr
share

Νέα συνεργασία της SARMED με το παγωμένο τσάι «Arizona» της οικογένειας Premium Brands

δημοσιεύτηκε:

H ελληνική εταιρεία του κλάδου logistics SARMED, εγκαινιάζει το 2015 με την προσθήκη ενός αξιόλογου συνεργάτη στο χαρτοφυλάκιό της, από τον κλάδο των Τροφίμων και Ποτών, την Premium Brands. Συγκεκριμένα, η εταιρεία SARMED ανέλαβε την αποκλειστική μεταφορά, αποθήκευση, διαχείριση, διανομή των παγωμένων τσαγιών Arizona.

 Με τη νέα αυτή συνεργασία, η SARMED αποδεικνύει την τεχνογνωσία της σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας, γεγονός που την καθιστά ως πρώτη επιλογή για μεγάλες εταιρείες όλων των επιχειρηματικών κλάδων. Με αφορμή τη νέα συνεργασία ο κύριος Γιάννης Σαραντίτης, Deputy Managing Director της SARMED δήλωσε σχετικά: «Η SARMED ανέλαβε τη διαχείριση και τη διανομή των παγωμένων τσαγιών Arizona, φέρνοντάς τα πιο κοντά στους καταναλωτές, με στόχο να στηρίξει το εγχείρημα της Premium Brands να εισάγει το διάσημο και υψηλής ποιότητας παγωμένο τσάι στη ελληνική αγορά. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που κλείσαμε μια πολύ δραστήρια χρονιά και ξεκινάμε με νέες σημαντικές συνεργασίες, το 2015!»

Η περασμένη χρονιά αναδείχθηκε σε ένα ιδιαίτερα δραστήριο διάστημα για την SARMED, κατά τη διάρκεια του οποίου επήλθαν ποικίλες συμφωνίες στο χώρο των logistics με συνεργάτες από τον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, των τροφίμων και ποτών και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Τον Φεβρουάριο του 2014 η SARMED ξεκίνησε συνεργασία με την Elbisco και τα Carrefour και το Μάρτιο με την ΒΙNGO, ηγέτιδα εταιρεία από το χώρο των snacks. Παράλληλα, ανέλαβε την παροχή υπηρεσιών για την ΑLANKA Food Services και τον Απρίλιο ξεκίνησε τη συνεργασία της με την εταιρεία ΣΕΜΕΛΗ Α.Ε. Από τις σημαντικότερες συνεργασίες που ήρθαν να επισφραγίσουν το 2014 ήταν και αυτή με τη Ζυθοποιία Μύθος που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο, ενώ τον Ιούνιο επέκτεινε τη συνεργασία της με την LIDL Ηellas. Τέλος το τελευταίο τρίμηνο του 2014 η SARMED προχώρησε σε νέες συνεργασίες με την εταιρεία ΜΕΛΙΝΤΑ, την εταιρεία DYNA PACK, τη Select Nuts αλλά και με την εταιρεία κατεψυγμένων αλιευμάτων Καλλιμάνης.

 

Ποια είναι η  Premium Brands

 

Η εταιρία Premium Brands, ιδρύθηκε το 2009 από τον Γιάννο Παλιούρη, επιχειρηματία με παράδοση στον κλάδο HORECA. Η Premium Brands δραστηριοποιείται στην αγορά των μη αλκοολούχων ποτών, ροφημάτων, αναψυκτικών και snack και είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των διεθνών σημάτων όπως AriZona, Selters, Τ-Stick, Frugo, Τika Chips και Vita Coco. Η φιλοσοφία της Premium Brands και των εταιρειών που εκπροσωπεί, είναι να παρέχονται στον καταναλωτή τα πιο απολαυστικά, υγιεινά και ελκυστικά προϊόντα σε υπέροχες ξεχωριστές συσκευασίες και λογικές τιμές.

  

Ποια είναι η Sarmed

Η Sarmed είναι πρωτοπόρος Ελληνική εταιρεία που καλύπτει όλο το φάσμα υπηρεσιών της εφοδιαστικής αλυσίδας και έχει ισχυρή παρουσία στον κλάδο των Logistics. Πρόκειται για τον παλαιότερο και μεγαλύτερο πάροχο εκτελωνιστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, με εμπειρία άνω του μισού αιώνα.  Είναι ηγέτιδα στον τομέα του 3PL (Τhird Partie Logisitics), στη διαχείριση κάθε καταναλωτικού αγαθού, αλλά και στη μελέτη σχεδίαση, κατασκευή και ανάπτυξη αποθηκευτικών συγκροτημάτων και εμπορευματικών κέντρων ειδικών απαιτήσεων.

Σήμερα, η εταιρεία διαχειρίζεται 150.000 τ.μ. αποθηκευτικών εγκαταστάσεων καλύπτοντας τον κάθετο άξονα της ελληνικής επικράτειας, ενώ σχεδιάζει να επεκτείνει το δίκτυο της και σε άλλες περιοχές της χώρας. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.