Quantcast
ΟΤΕ: Μεγάλη διάκριση στα Sales Excellence Awards 2015 - enikonomia.gr
share

ΟΤΕ: Μεγάλη διάκριση στα Sales Excellence Awards 2015

δημοσιεύτηκε:

Οκτώ βραβεία συνολικά απέσπασε ο Όμιλος ΟΤΕ από τον θεσμό Sales Excellence Awards 2015, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Τον  θεσμό αυτό διοργάνωσε  για τρίτη συνεχή χρονιά,το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ), σε συνεργασία με την Boussias Communications.

Ειδικότερα, ο  Όμιλος κατέκτησε έξι βραβεία  για την « Εξυπηρέτηση  Πελατών  ΟΤΕ –COSMOTE», ενώ  έλαβε και δυο βραβεία για τις Πωλήσεις Δορυφορικής Τηλεόρασης.

Εν τω μεταξύ, την  πρώτη θέση κατέκτησε η Διεύθυνση Εμπορικών Θεμάτων της Εξυπηρέτησης Πελατών ΟΤΕ-COSMOTE, σε τέσσερις κατηγορίες: «Τμήμα τηλεφωνικών πωλήσεων της χρονιάς», «Καινοτόμες τεχνολογίες πώλησης» και «Επιτυχημένη εισαγωγή προϊόντος» για τον ΟΤΕ και στην κατηγορία «Τμήμα πωλήσεων της χρονιάς» για την COSMOTE.

Επιπλέον, δύο αργυρά βραβεία απονεμήθηκαν στις κατηγορίες «Αύξηση πωλήσεων» για τον ΟΤΕ και «Εξυπηρέτηση πελατών» για την COSMOTE, ενώ με δύο χρυσά  βραβεία τιμήθηκε  η Διεύθυνση Πωλήσεων Δορυφορικής Τηλεόρασης στις κατηγορίες «Αύξηση Πωλήσεων» και «Τεχνικές Πωλήσεων».

Ο σκοπός της εκδήλωσης, ήταν η ανάδειξη αλλά και η επιβράβευση των καλύτερων πρακτικών πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα.

Αξιοσημείωτο είναι δε, ότι η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων, έγινε από κριτική επιτροπή, που αποτελείται από επαγγελματίες του χώρου, εκπροσώπους του ΙΠΕ και καθηγητές πανεπιστημίων.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.