Quantcast
Όχι μικρομετόχων στο «ξεπούλημα» του Πόρτο Καρράς - enikonomia.gr
share

Όχι μικρομετόχων στο «ξεπούλημα» του Πόρτο Καρράς

δημοσιεύτηκε:

Κόντρα στο «ξεπούλημα» του ξενοδοχείου Πόρτο Καρράς από την διοίκηση του Κων/νου Στέγγου, βάζει η ομάδα των μικρομετόχων υπό τον κ. Αλέξανδρο Φουρλή, αλλά και στην απορρόφηση της θυγατρικής Μοχλός από την μητρική Τεχνική Ολυμπιακή. «Πετύχαμε χθες την αναβολή της συγχώνευσης, αλλά έχω την αίσθηση ότι στην επόμενη γενική συνέλευση θα την προχωρήσει» είπε στο enikonomia.gr o κ. Αλέξανδρος Φουρλής.

Ο επικεφαλής των μικρομετόχων της Τεχνικής Ολυμπιακής, αναφερόμενος στο θέμα της πώλησης του Πόρτο Καρράς, επεσήμανε: «Πριν από λίγο καιρό είχε εμφανιστεί το fund Hines, που έκανε μεγάλη προσφορά, αλλά η διοίκηση Στέγγου δεν την δέχτηκε. Θεωρούμε ότι δεν πρέπει να ξεπουληθεί ένα τόσο μεγάλο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας και θα πρέπει η διοίκηση Στέγγου να λύσει άμεσα τα προβλήματα που υπάρχουν με τους εργαζόμενους».

Σημειώνεται ότι η οικογένεια Στέγγου συνεχίζει να συγκρούεται με το προσωπικό. Εκπρόσωποι των εργαζομένων υποστηρίζουν πως καθυστερούν οι πληρωμές των μισθών, ενώ η διοίκηση προχωρά σε απολύσεις εποχικού προσωπικού, με στόχο να χάσει το δικαίωμα επαναπρόσληψης την επόμενη τουριστική περίοδο.

Όσον αφορά στην απορρόφηση της Μοχλός, η πλευρά των μικρομετόχων θεωρεί ότι θα αποδυναμώσει περαιτέρω την παρουσία τους στην Τεχνική Ολυμπιακή, γι’ αυτό και συνεχίζουν την σύγκρουσή τους με την οικογένεια Στέγγου.

Όλα πάντως αναμένεται να κριθούν τον Ιανουάριο, οπότε θα πραγματοποιηθεί η επαναληπτική συνέλευση.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.