Quantcast
Περισσότεροι από 6.000 επισκέπτες στη φετινή Furnidec Business - enikonomia.gr
share

Περισσότεροι από 6.000 επισκέπτες στη φετινή Furnidec Business

δημοσιεύτηκε:

Σε 6.170 ανήλθαν οι επισκέπτες της εμπορικής έκθεσης Furnidec Business (17-19 Μαρτίου), περισσότεροι κατά 36% συγκριτικά με την περσινή διοργάνωση, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η διοργανώτρια ΔΕΘ-Helexpo.

Για τρεις ημέρες στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, έπιπλο, διακόσμηση, interior και industrial design, αλλά και όλες οι νέες τάσεις στους εν λόγω κλάδους, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Σημαντική ήταν η παρουσία και των ξένων εμπορικών επισκεπτών, που προήλθαν από: Αλβανία, Αυστραλία, Βουλγαρία, Κύπρο, Γερμανία, ΠΓΔμ, Ιταλία, Ολλανδία, Ρωσία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Σλοβενία, Ισπανία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Οι δε προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες (hosted buyers) ανήλθαν σε 155, εκπροσωπώντας τα μεγαλύτερα καταστήματα στον χώρο του επίπλου και των υφασμάτων επίπλωσης.

Η φετινή Furnidec Business, κάλυψε 12.500 τ.μ. σε τέσσερα περίπτερα, συγκεντρώνοντας 70 εκθέτες από όλο το φάσμα του οικιακού και επαγγελματικού επίπλου, της διακόσμησης και του design. Η έκθεση φιλοξένησε επαγγελματίες από διαφορετικούς χώρους, όπως εμπόρους προϊόντων επίπλου και διακόσμησης, αλλά και αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές και ξενοδόχους.

Στο μεταξύ, για πρώτη φορά φέτος, στη Furnidec Business συμμετείχε ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης (ΣΑΘ). Στο περίπτερο του, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με επαγγελματίες αρχιτέκτονες της Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, αναπτύχθηκαν τρεις ενότητες. Κεντρικό έκθεμα ήταν δημιουργίες αρχιτεκτόνων της Θεσσαλονίκης, που δραστηριοποιούνται στον χώρο του βιομηχανικού σχεδιασμού-σχεδιασμού αντικειμένου. Επίσης εκτέθηκαν τα αποτελέσματα της συνθετικής/σχεδιαστικής άσκησης Fabrication Protocols/ Modulated Surfaces και στο περίπτερο παρουσιάστηκαν περισσότερα από 30 προπλάσματα και σχέδια.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.