Quantcast
Πολλαπλές διακρίσεις για τις σειρές του ΟΤΕ ΤV - enikonomia.gr
share

Πολλαπλές διακρίσεις για τις σειρές του ΟΤΕ ΤV

δημοσιεύτηκε:

Πολλαπλές διακρίσεις έλαβαν πρόσφατα οι σειρές και οι ταινίες του ΟΤΕ ΤV στην τελετή  απονομής «των 73ων Χρυσών Σφαιρών 2016», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Αυτές οι ταινίες και σειρές του ΟΤΕ ΤV μεταδίδονται κυρίως στα κανάλια ΟΤΕ CINEMA .

Ειδικότερα, στην εκδήλωση αυτή, στις βασικές κατηγορίες «Καλύτερης Δραματικής σειράς», «Καλύτερης Κωμικής σειράς» και «Καλύτερης Μίνι σειράς», νικητές αναδείχθηκαν: το «Mr. Robot», το «Mozart in The Jungle» και το «Wolf Hall» που προβάλλονται αποκλειστικά στα κανάλια OTE CINEMA.

Το «Mr.Robot» του Σαμ Εσμάιλ τιμήθηκε και με «Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού ρόλου σε σειρά/μίνι σειρά/τηλεταινία» για την ερμηνεία του Κρίστιαν Σλέιτερ.

Η τολμηρή κωμωδία για την σκηνή κλασικής μουσικής της Νέας Υόρκης «Mozart in The Jungle» διακρίθηκε ο πρωταγωνιστής της Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ με «Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού ρόλου σε κωμική σειρά».

Η Μάουρα Τιέρνεϊ του «The Affair» τιμήθηκε με τη «Χρυσή Σφαίρα Β’ Γυναικείου ρόλου σε σειρά/μίνι σειρά/τηλεταινία».

Ο Τζον Χαμ για ακόμα μία χρονιά έλαβε τη «Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά” για την ερμηνεία του στη δραματική σειρά “Μad Men (Sundance Channel HD)».

Τέλος οι δύο σειρές του FOX, «American Horror Story:Hotel» και «Empire» απέσπασαν από ένα βραβείο η κάθε μία  (με νικήτριες την Lady Gaga και την Ταράτζι Πίντα Χένσον στις κατηγορίες Α’ Γυναικείου Ρόλου σε μίνι σειρά και Α’ Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά αντίστοιχα).

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.