Quantcast
Πρώτη η Vodafone φέρνει στην Ελλάδα το 4G+ - enikonomia.gr
share

Πρώτη η Vodafone φέρνει στην Ελλάδα το 4G+

δημοσιεύτηκε:

Η Vodafone, πρώτη στην Ελλάδα, φέρνει και διαθέτει εμπορικά το 4G+ αγγίζοντας πρωτοφανείς ταχύτητες για τα ελληνικά δεδομένα, επιχειρώντας να πρωτοπορήσει στην καινοτομία και την τεχνολογία κινητής επικοινωνίας δημιουργώντας το πιο γρήγορο δίκτυο στη χώρα.

Το δίκτυο 4G+ προσφέρει μέγιστες θεωρητικές ταχύτητες mobile internet έως και 300Mbps σε download και 50Mbps σε upload και αποτελεί εξέλιξη του δικτύου 4G και βασίζεται στην τεχνολογία LTE Advanced. Οι ταχύτητες 4G+ επιτυγχάνονται χάρη στην αξιοποίηση του νέου φάσματος που η Vodafone απέκτησε στα 2600MHz σε συνδυασμό με το υφιστάμενο φάσμα στα 1800MHz.

Με το 4G+ οι συνδρομητές της Vodafone απολαμβάνουν έως 2 φορές πιο γρήγορες ταχύτητες σε σχέση με το 4G και 7 φορές πιο γρήγορες σε σχέση  το 3G+. H Vodafone αναπτύσσει δίκτυο 4G+, ώστε να προσφέρει νέες καινοτόμες υπηρεσίες που θα δώσουν τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να ζήσουν την εμπειρία χρήσης υπηρεσιών δεδομένων με πραγματικές ταχύτητες πολλαπλάσιες των σημερινών που επιτρέπουν μεγαλύτερη χωρητικότητα για αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων καθώς επίσης και την αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

Πλέον, οι συνδρομητές της Vodafone μπορούν να κατεβάζουν μία ταινία των 5GB σε λιγότερο από 4 λεπτά και περισσότερα από 150 τραγούδια των 8MB σε λιγότερο από 1 λεπτό, ενώ μπορούν να βλέπουν 4Κ video (Ultra HD video) και HD video στο YouTube (video streaming) χωρίς καθυστερήσεις και κολλήματα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.