Quantcast
RTK: Διάκριση για το Nana Beach - enikonomia.gr
share

RTK: Διάκριση για το Nana Beach

δημοσιεύτηκε:

Το ξενοδοχείο Nana Beach του Ομίλου εταιρειών Καράτζη Α.Ε. βραβεύτηκε ως ένα από τα 100 καλύτερα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία του δικτύου ταξιδιωτικών γραφείων RTK της Γερμανίας.  Η επιλογή έγινε μεταξύ 600 ξενοδοχείων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο χαρτοφυλάκιο του δικτύου, τα οποία βραβεύτηκαν από επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού. Μεταξύ των σημαντικότερων κριτηρίων για τη διάκριση των ξενοδοχείων, αποτέλεσαν η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η πελατοκεντρική προσέγγιση.

 

Συνεχείς διακρίσεις
Η σημαντικότητα αυτής της διάκρισης ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι το δίκτυο RTK περιλαμβάνει 3.500 ταξιδιωτικά γραφεία στη Γερμανία τα οποία ανέδειξαν το ξενοδοχείο Nana Beach ανάμεσα στους καλύτερους συνεργάτες τους. Επίσης, η βράβευση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά συνεχόμενων διακρίσεων που λαμβάνει το ξενοδοχείο κάθε χρόνο από φορείς πρώτου μεγέθους. Οι διακρίσεις αυτές προέρχονται ως επί το πλείστον από βαθμολογίες και κριτικές των ίδιων των ταξιδιωτών που αξιολογούν την εμπειρία διαμονής τους. Πρόσφατα, το ξενοδοχείο αναδείχθηκε ως ένα από τα καλύτερα all-inclusive resorts της Ευρώπης από τα βραβεία Travellers’ Choice 2014 του Trip Advisor, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής ιστοσελίδας παγκοσμίως. Η συγκεκριμένη διάκριση από το δίκτυο RTK αποδεικνύει ότι η σκληρή εργασία και η αφοσίωση της ομάδας του ξενοδοχείου Nana Beach στο να διατηρεί και να εξελίσσει το κορυφαίο επίπεδο των υπηρεσιών του, αναγνωρίζεται και εκτιμάται όχι μόνο από τους ίδιους τους πελάτες του αλλά και από τους συνεργάτες του σε διεθνές επίπεδο.

 

Τίτλος – πρόκληση
Αυτός ο τίτλος αναγνώρισης αποτελεί με τη σειρά του επιπλέον πρόκληση αλλά και ευθύνη για το ξενοδοχείο Nana Beach ώστε να συνεχίσει το σημαντικό έργο της φιλοξενίας που παρέχει μέσα από όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του, από το επίπεδο των εγκαταστάσεων και των υποδομών του, μέχρι την προσφορά καλύτερων υπηρεσιών και ανάπτυξη ισχυρότερων δεσμών με τους συνεργάτες του.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.