Quantcast
SARKK: Νέα συλλογή Tommy Hilfiger - enikonomia.gr
share

SARKK: Νέα συλλογή Tommy Hilfiger

δημοσιεύτηκε:

Την νέα συλλογή Tommy Hilfiger για το φθινόπωρο / χειμώνα παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες στο showroom της Κηφισιάς, η εταιρεία SARKK, αποκλειστικός διανομέας του σήματος σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία και FYROM.  Λίγες ημέρες πριν, με αφορμή την επέτειο 30 ετών του σήματος, ο ιδιοκτήτης και εμπνευστής του σήματος, ο Tommy Hilfiger εγκαινίασε το μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας στην Κίνα, παρουσία φημισμένων προσωπικοτήτων από το χώρο της μόδας.

Στην Ελλάδα το σήμα αντιπροσωπεύει η  εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ, που  ιδρύθηκε το 1998. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ, διατίθενται μέσα από 23 καταστήματα TOMMY HILFIGER, 12 Shop-in-Shop, 4 Outlet καθώς και ένα εκτεταμένο δίκτυο επιλεγμένων καταστημάτων ειδών ένδυσης, που καλύπτουν όλα τα είδη

ανδρικής, γυναικείας και παιδικής ένδυσης, υπόδησης,  και αξεσουάρ, ενώ ειδικά η  σειρά προϊόντων Hilfiger Denim αποτελείται από προϊόντα jeanswear και υποδήματα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, τσάντες, αξεσουάρ, οπτικά είδη και αρώματα.

Και για τους υποστηρικτές της μόδας να αναφερθεί ότι, η συλλογή για το Φθινόπωρο του 2015 συνδυάζει το πνεύμα του αμερικανικού γηπέδου  ποδοσφαίρου και τα κολεγιακά μοτίβα με τα κλασικά σχέδια του Tommy Hilfiger.

Μ.Ι.ΠΑΠ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.