Quantcast
Skytrax World Airline Awards 2015: Σημαντική διάκριση της Turkish Airlines - enikonomia.gr
share

Skytrax World Airline Awards 2015: Σημαντική διάκριση της Turkish Airlines

δημοσιεύτηκε:

Σημαντική διάκριση έλαβε η αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines στο «Skytrax World Airline Awards 2015», που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι.

Ειδικότερα, τουρκική αεροπορική εταιρεία, τιμήθηκε στην εκδήλωση με τα παρακάτω βραβεία: «Best Airline in Europe», «Best Airline in Southern Europe», «World’s Best Business Class Airline Lounge» και  με το «World’s Best Business Class Lounge Dining».

Ο επιτυχημένος συνεργάτης της Turkish Airlines, Turkish DO&CO, που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης, έχει βραβευτεί επανειλημμένα για την παροχή των καλύτερων  γευμάτων στους επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας.

Το Skytrax,  είναι το  αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα αριστείας, το οποίο  συνδέεται  με την τελειότητα αεροπορικών ταξιδιών του 21ου αιώνα και παρέχει μοναδικά προϊόντα στην  παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία, μέσω επαγγελματικού επιπέδου ελέγχων και προγραμμάτων συγκριτικής αξιολόγησης ποιότητας και υπηρεσιών για αεροπορικές εταιρείες, αεροπορικές συμμαχίες, αεροδρόμια και παρόχους υπηρεσιών και προϊόντων αεροπορικών μεταφορών.

Τα βραβεία της εκδήλωσης  βασίστηκαν σε  13.02 εκατομμύρια ερωτηματολόγια  τα οποία συμπληρώθηκαν από 112 διαφορετικές εθνικότητες επιβατών κατά την περίοδο της έρευνας, (από το Μάιο 2014 έως τον Ιανουάριο 2015). Η έρευνα κάλυψε 550 αεροδρόμια διαφόρων χωρών.

 Μάλιστα αυτή η  έρευνα του κλάδου  αξιολογεί τις εμπειρίες του ταξιδιώτη σε διαφορετικές υπηρεσίες αεροδρομίων (όπως check-in, τις αφίξεις, τις ανταποκρίσεις, τις αγορές, την ασφάλεια, τον έλεγχο διαβατηρίων  αλλά και την πύλη αναχώρησης).

Αξιοσημείωτο είναι δε ότι η Turkish Airlines  κατατάσσεται στις  κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως  διότι τα τελευταία χρόνια  έχει  καταγράψει στους παρακάτω τομείς  τα εξής: σημαντικές επενδύσεις , εντυπωσιακά στοιχεία ανάπτυξης, παραγγελίες αεροσκαφών μεγάλης κλίμακας, το συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυο της , καινοτόμες προσεγγίσεις που βελτιώνονται συνεχώς από την τεράστια οικογένεια των περισσοτέρων από 40.000 εργαζομένων.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.