Quantcast
Στη Cyclon τα παγκοσμίου φήμης λιπαντικά “Valvoline” - enikonomia.gr
share

Στη Cyclon τα παγκοσμίου φήμης λιπαντικά “Valvoline”

δημοσιεύτηκε:

Την αντιπροσώπευση της  γνωστής ελληνικής  εταιρείας λιπαντικών υψηλής ποιότητας και κορυφαίων προδιαγραφών και σε παγκόσμιο επίπεδο «Valvoline» ανέλαβε η Cyclon Α.Β.Ε.Ε από τις  1 Μαΐου 2015.

Πιο συγκεκριμένα, η Valvoline  διαθέτει: Λιπαντικά Κινητήρων (μηχανών επιβατικών αυτοκινήτων, επαγγελματικών οχημάτων και «off road», μοτοσικλετών – εξωλέμβιων, ειδικά λιπαντικά), Λιπαντικά Γραναζοκιβωτίων – Βαλβολίνες (χειροκίνητου και αυτόματου κιβωτίου), Λιπαντικά Βιομηχανίας (αγροτικών χρήσεων, υδραυλικά, βιομηχανικές βαλβολίνες, ειδικά λιπαντικά), Γράσα, Αντιψυκτικά, Υγρά φρένων, ειδικά προϊόντα προστασίας και περιποίησης αυτοκινήτου, καθώς και Χημικά αντιδιαβρωτικά προϊόντα.

Η γνωστή εταιρεία, έχει εξαγοραστεί από την Αμερικανική Ashland και αποτελεί πλέον την κορυφαία εταιρεία παραγωγής και διάθεσης λιπαντικών και εξειδικευμένων χημικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Το σήμα της Valvoline δίνει το δυναμικό παρών, τόσο στην αγορά λιπαντικών όσο και στους αγώνες αυτοκινήτων, σε περισσότερες από 100 χώρες.

Αξιοσημείωτο είναι ότι με αυτή  τη νέα αυτή συμφωνία, η εταιρεία- ηγέτης των λιπαντικών στην Ελλάδα, η Cyclon, θα ενισχύσει περαιτέρω την παροχή των  προϊόντων της, σε ένα διευρυμένο φάσμα πελατών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.  

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.