Quantcast
Στην Αθήνα η μεγαλύτερη παγκόσμια εμπορική έκθεση της Κίνας τον Ιούλιο - enikonomia.gr
share

Στην Αθήνα η μεγαλύτερη παγκόσμια εμπορική έκθεση της Κίνας τον Ιούλιο

δημοσιεύτηκε:

Στην Αθήνα θα διεξαχθεί, τον Ιούλιο, η μεγαλύτερη κρατική παγκόσμια εμπορική  έκθεση της  Κίνας, (PDC ) της «Canton Fair” από το Guangzhou, σε συνεργασία με την πλατφόρμα DESIGNLOBBY.ASIA,  προκειμένου να προωθηθεί και να προβληθεί το Ελληνικό Design στην Κίνα, μέσα από τα δίκτυά τους και τις συνεργασίες τους. 

Μάλιστα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου 2015 και τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνο-Κινεζικού Κέντρου Επιχειρηματικότητας.

Ειδικότερα, στην έκθεση αυτή, θα παραβρεθούν: πλατφόρμες προώθησης του Ελληνικού Desing, Έλληνες Δημιουργοί (αρχιτέκτονες, Βιομηχανικοί Σχεδιαστές, Σχεδιαστές μόδας κλπ), εκπρόσωποι του Οργανισμού Προώθησης Design και Προϊόντων (PDC) της έκθεσης Canton Fair από το Guangzhou. Αλλά το παρών θα δώσουν και εκπρόσωποι από τις σημαντικότερες δημιουργικές πλατφόρμες της Ελλάδας, με εξωστρεφή χαρακτήρα όπως LIVING POSTCARDS, LOVEGREECE.COM, QRATOR.COM ,THE GREEK FOUNDATION, DESIGNLOBBY.ASIA, προκειμένου να παρουσιάσουν την δουλειά τους στους Κινέζους εκπροσώπους.

Τo PDC είναι μέρος της China Import – Export Fair, η οποία ονομάζεται και Canton Fair. Η εν λόγω έκθεση ανήκει στο Υπουργείο Εμπορίου της Λαϊκής  Δημοκρατίας της Κίνας και διοργανώνεται δύο φορές τον χρόνο, (την Άνοιξη και το Φθινόπωρο).

Το PDC συγκεντρώνει 25.000 Κινέζους Εκθέτες και περισσότερους από 200.000 παγκόσμιους αγοραστές. Ο στόχος της έκθεσης είναι να προωθηθεί το Ελληνικό Design στην Κινεζική Αγορά μέσα από την δημιουργία του γραφείου του PDC Ελλάδας με την στρατηγική συνεργασία του DESIGNLOBBY.ASIA.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.