Quantcast
Στήριξη 125 ερασιτεχνικών ομάδων από τον ΟΠΑΠ - enikonomia.gr
share

Στήριξη 125 ερασιτεχνικών ομάδων από τον ΟΠΑΠ

δημοσιεύτηκε:

Με το μήνυμα «Σήμερα Αθλητές – Αύριο Καλύτεροι Άνθρωποι» η ΟΠΑΠ Α.Ε. παρουσίασε σήμερα ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα στήριξης 125 ερασιτεχνικών ακαδημιών ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα, που απευθύνεται σε περισσότερα από 10.000 παιδιά, ηλικίας 7 – 10 ετών. Σκοπός της ΟΠΑΠ είναι να φέρει ακόμη περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και να θέσει νέα δεδομένα στην αθλητική εκπαίδευση, προκειμένου να συμβάλει στη δημιουργία γερών θεμελίων για το μέλλον του αθλητισμού στη χώρα μας. Το πρόγραμμα  στοχεύει στην ανάδειξη του εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού ρόλου του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου, εστιάζοντας στις αξίες που συνθέτουν το αθλητικό ιδεώδες και ειδικότερα το ευ αγωνίζεσθαι, την ευγενή άμιλλα, το σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα.

Το πρόγραμμα αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ομίλου ΟΠΑΠ και βασίζεται στις κατευθυντήριες γραμμές της UEFA και στις αρχές του Grassroots, του καλύτερου νεανικού αθλητικού μοντέλου παγκοσμίως.

Ακολουθώντας μια ιδιαίτερα διαφανή και αξιόπιστη διαδικασία αξιολόγησης, τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν στις 4 Φεβρουαρίου 2015, θα επιλεγούν 125 ερασιτεχνικές ακαδημίες ποδοσφαίρου, οι οποίες θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία, μετά από έλεγχο ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών τους, καθώς και του προφίλ τους. Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά (www.sportsacademies.opap.gr) μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2014, από ποδοσφαιρικά σωματεία που είναι μέλη των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της περιφέρειάς τους και διατηρούν ενεργή ακαδημία με παιδιά ηλικίας 7-10 ετών.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.