Quantcast
Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός για το La Mirage και το Athens Ledra - enikonomia.gr
share

Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός για το La Mirage και το Athens Ledra

δημοσιεύτηκε:

Σήμερα έχει προγραμματισθεί o ηλεκτρονικός διαγωνισμός για τη 40ετή εκμίσθωση του ξενοδοχείου La Mirage που βρίσκεται επί της πλατείας Ομόνοιας ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί, εκτός απροόπτου, ο νέος πλειστηριασμός για το ξενοδοχείο Athens Ledra που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού.

Kαι για τα δύο ξενοδοχεία που παραμένουν κλειστά έχουν καταβληθεί το τελευταίο χρόνο ανεπιτυχείς προσπάθειες με στόχο την μελλοντική επαναλειτουργία τους.

Ο διαγωνισμός για το La Mirage, ιδιοκτησίας του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας διενεργείται μέσω του ιστότοπου ηλεκτρονικών διαγωνισμών ακινήτων της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου. To κτίριο έχει συνολική επιφάνεια 9.392 τ.μ. αντικειμενικής αξίας 6,24 εκατ. ευρώ. Ως τιμή εκκίνησης για το μηνιαίο μίσθωμα έχουν ορισθεί τα 28.000 ευρώ.

Επίσης, ο μισθωτής από το 6ο έως το 40ο έτος θα καταβάλλει στο Μετοχικό Ταμείο και ποσοστό 1,5% επί του ετήσιου τζίρου του εφόσον αυτός υπερβαίνει το 1 εκατ. Από τον 2ο έως το 5ο έτος ο όρος αυτός θα ενεργοποιείται εφόσον ο ετήσιος τζίρος ξεπερνά τα 500.000 ευρώ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.