Quantcast
Στήριξη από το fund της Πειραιώς στη Vyra.com - enikonomia.gr
share

Στήριξη από το fund της Πειραιώς στη Vyra.com

δημοσιεύτηκε:

Ώθηση στην περαιτέρω ανάπτυξη των υπηρεσιών της νεοσύστατης, πρώτης ελληνικής πλατφόρμας online εκμίσθωσης σκαφών αναψυχής, Vyra.com, αναμένεται ότι θα δώσει η χρηματοδότηση που έλαβε από το Fund PJ Tech Catalyst, καθώς και την εταιρεία ‭Driin Holdings‬, όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.
Η ‭Vyra.com ‬προσφέρει‭ ‭‬ιστιοπλοϊκές‭ ‬διακοπές‭ ‬στις‭ ‬6‭ ‭μεγάλες‭ ‬αγορές‭ ‬της Μεσογείου, Ελλάδα,‭ ‬Τουρκία,‭ ‬Κροατία, ‬Ιταλία,‭ Γαλλία,‭ ‬Ισπανία. Διαθέτει περισσότερες ‬από‭ ‬9.500‭ ‬επιλογές‭ ‬σκαφών‭ ‬και‭ ‬επιτρέπει‭ ‬την‭ ‬εκμίσθωση, ‬με διαδικασίες εύκολες, γρήγορες και σε προσιτές τιμές για όλους. Ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2015 και λάνσαρε την ηλεκτρονική πλατφόρμα της τον Ιανουάριο του 2016.
Το ‭Piraeus Jeremie Tech Catalyst Fund, το Venture Capital, επενδυτικό ταμείο που‬ έχει δημιουργήσει η ‭Τράπεζα Πειραιώς με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων, υπό το σχήμα‭ ‭JEREMIE, «‬αγκάλιασε» τα επιχειρηματικά σχέδια της‭ Vyra.com για άνοιγμα σε νέες αγορές, το development νέων τεχνολογικών εφαρμογών στην πλατφόρμα και τη δημιουργία νέων τουριστικών πακέτων.
Σύμφωνα ‬με ‬τη‭ γενική διευθύντρια της εταιρείας, ‬Σοφία‭ ‬Φινοκαλιώτη, τo όραμά μας δεν είναι να αποτελέσουμε έναν ακόμη πράκτορα στην ανερχόμενη‬ αγορά των sailing διακοπών. Με οπλοστάσιο έναν ποιοτικό στόλο, με πάνω από 9.500‭ επιλογές ‬σκαφών‭ ‬και‭ ‬εξειδικευμένους‭ ‬ ‬συνεργάτες,‭ ‬στόχος‭ ‬μας‭ ‬είναι‭ να αποτελέσουμε έναν έμπιστο προσωπικό ‭ ‬σύμβουλο διακοπών που αναζητά και προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις για τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου‭.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.