Quantcast
Συνεργασία Nestle-Adecco για την καταπολέμηση ανεργίας των νέων - enikonomia.gr
share

Συνεργασία Nestle-Adecco για την καταπολέμηση ανεργίας των νέων

δημοσιεύτηκε:

Το πρόγραμμα αντιμετώπισης ανεργίας των νέων στην Ευρώπη «Nestlé needs YOUth», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα Ευρωπαϊκής  Ένωσης, θα υποστηρίξει ενεργά η Nestle, σε συνεργασία με την παγκόσμια κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού Adecco.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Nestlé needs YOUth», η Nestlé δεσμεύθηκε να δημιουργήσει 20.000 θέσεις εργασίας για τους νέους ηλικίας έως 30 ετών (την τριετία 2014-2016)στην Ευρώπη, αλλά και  να ενεργοποιήσει το δίκτυο των συνεργατών της,  προκειμένου να δημιουργήσει μια «Συμμαχία για τη Νέα Γενιά» (Alliance for YOUth), που θα πολλαπλασιάσει αυτές τις ευκαιρίες και τα εφόδια για τους νέους.

Η πρωτοβουλία αυτή, υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία, καθώς από το πρώτο έτος υλοποίησης του προγράμματος, η Nestlé έχει προσφέρει θέσεις εργασίας  σε 12.000 νέους στην Ευρώπη, εκ των οποίων οι 285 θέσεις εργασίας καλύφθηκαν  στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του «Alliance for YOUth», η  Nestlé προσφέρει στους νέους την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν  την  πρακτική τους άσκηση στην εταιρεία, αλλά και με επαγγελματική αξιολόγηση.

Μέσα από μία σειρά τεχνικών που έχει αναπτύξει η Adecco, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί της, εντοπίζουν μια ευρεία γκάμα δεξιοτήτων και με αυτόν τον τρόπο, οι εκπαιδευόμενοι, έχουν την ευκαιρία να αναγνωρίσουν τα δυνατά αλλά και αδύνατα σημεία τους και να τα βελτιώσουν, λαμβάνοντας στο έπακρο την καθοδήγηση και την ενίσχυση των δύο εταιριών.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η Nestlé και η Adecco, θα διοργανώσουν από κοινού δραστηριότητες, προσφέροντας υποστήριξη στους νέους υποψηφίους. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.