Quantcast
Συνεργασία της ΕasyJet με την Airbus - enikonomia.gr
share

Συνεργασία της ΕasyJet με την Airbus

δημοσιεύτηκε:

Με την Airbus θα συνεργαστεί η  ΕasyJet, προκειμένου να προβλεφθούν  και να αποφευχθούν μελλοντικά οι τεχνικές  βλάβες της αεροπορικής εταιρείας.

Ειδικότερα, οι λύσεις της Airbus για τα προγνωστικά συντήρησης, περιλαμβάνουν υπηρεσίες και eSolutions, που μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο από τα συστήματα του αεροσκάφους, μέσω του συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων ACARS.

Οι πληροφορίες αυτές αναλύονται και αποστέλλονται στις ομάδες αεροπορικών λειτουργιών, προκειμένου να  μπορούν να αντιμετωπιστούν τα τεχνικά προβλήματα του αεροσκάφους. Τα συνολικά αποτελέσματα θα επεξεργαστούν με χρήση καινοτόμων αλγορίθμων.

Πάντως ,εκτιμάται, ότι οι ενισχυμένες προγνωστικές δυνατότητες, θα ωφελήσουν τις αεροπορικές εταιρείες περαιτέρω για τους παρακάτω λόγους:

Επιτρέπουν  στα τμήματα μηχανικών των αεροσκαφών να προγραμματίσουν για την αντικατάσταση εξαρτημάτων πριν προκύψουν θέματα, αλλά και να  προσδιορίσουν  τις πιθανές  δράσεις  για τη βελτίωση του στόλου των λειτουργικών επιδόσεων, αλλά και τη μείωση του κόστους συντήρησης.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.