Quantcast
TIANDY – Οι κάμερες που βλέπουν έγχρωμα τη νύχτα! - enikonomia.gr
share

TIANDY – Οι κάμερες που βλέπουν έγχρωμα τη νύχτα!

δημοσιεύτηκε:

Φως» μέσα στο… απόλυτο σκοτάδι. Κι όμως, δεν είναι… αντιφατικό με τη θερμική κάμερα Tiandy 4MP με Optical Bi-spectrum και φωνητική προειδοποίηση που παρέχει η G.I. SECURITY. Η G.I. SECURITY S.A. έχει συμπεριλάβει στο χαρτοφυλάκιό της κάμερες με τη σφραγίδα της Tiandy, που είναι ένας ραγδαία ανερχόμενος κατασκευαστής μοναδικών και καινοτόμων IP καμερών ασφαλείας, καθώς και NVR καταγραφικών που την καθιστούν πρωτοπόρο παγκοσμίως.
Η θερμική κάμερα της TIANDY διπλού φάσματος, που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο η G.I SECURITY S.A., υποστηρίζει την ανίχνευση τόσο θερμοκρασίας σώματος όσο και χρήσης μάσκας, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας τεχνολογία για τη λήψη εικόνων, με ορατό και υπέρυθρο φωτισμό. Δηλαδή, λειτουργεί με τεχνολογία εικόνας διπλού φάσματος (BI-SPECTRUM). Η τεχνολογία αυτή, δημιουργεί μια προεπισκόπηση εικόνας σε εικόνα, οι οποίες μπορούν να καταγράψουν αυτό που προκάλεσε το συναγερμό και να βοηθήσουν το προσωπικό να ελέγξει γρήγορα την κατάσταση. Η λειτουργία διπλού φάσματος παρέχει επίσης, περισσότερες λεπτομέρειες εικόνας υπό διαφορετικές περιβαλλοντικές συνθήκες, διευκολύνοντας την εύρεση ατόμου με πυρετό, ακόμα και στις πιο δύσκολες-περίπλοκες συνθήκες. Η κάμερα διαθέτει AI (Τεχνική Νοημοσύνη) και ενσωματωμένο ηχείο για προειδοποίηση.

• Υποστηρίζει οπτική και θερμική απεικόνιση

• Θερμική ανάλυση 256×192 και ανάλυση στην έξοδο 1280×960@30fps

• Ακρίβεια μέτρησης ±0.5℃ (±0.3℃ με ειδικό μαύρο κουτί)

• Οπτική απεικόνιση 2560×1440@25fps

• Min φωτισμός για οπτική έγχρωμη απεικόνιση: 0.00021Lux@F1

• Smart IR, IR εύρος: 30m

• Ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο

• POE (δεν χρειάζεται ξεχωριστή τροφοδοσία), IP67

TIANDY: Στρατηγικός συνεργάτης της Hisilicon
Η TIANDY είναι στρατηγικός συνεργάτης της Hisilicon, θυγατρική εταιρεία του παγκόσμιου ομίλου Huawei. Η TIANDY είναι ένας ραγδαία ανερχόμενος κατασκευαστής μοναδικών και καινοτόμων IP καμερών ασφαλείας, καθώς και NVR καταγραφικών που την καθιστά πρωτοπόρο παγκοσμίως. Οι στατιστικές δείχνουν ότι το 80% των εγκλημάτων συμβαίνουν τη νύχτα. Για να διασφαλιστεί λοιπόν η ασφάλειά σας τη νύχτα, η TIANDY μέσα από έρευνες και εξέλιξη αρκετών ετών, κατασκευάζει κάμερες με τεχνολογία Starlight με 0,002 Lux στο έγχρωμο (με τον πατενταρισμένο αλγόριθμο TVP) και Super Starlight με το εντυπωσιακό και μοναδικό στην παγκόσμια αγορά, 0,0001 Lux, δηλαδή βλέπουν έγχρωμα στο σκοτάδι και 0,00004 Lux στο ασπρόμαυρο (με τον αλγόριθμο επεξεργασίας εικόνας της Tiandy Super Starlight TVP 2.0). Η μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία που χρησιμοποιούν S+265, τόσο στα καταγραφικά τους, όσο και στις κάμερες τους, μειώνει έως και 70% το bandwidth σε σχέση με άλλες IP κάμερες της αγοράς. Η Tiandy διαθέτει μοντέλα που είναι κατασκευασμένα από ένα ειδικό πολυανθρακικό πολυμερές, που ονομάζεται Makrolon®, ενώ διαθέτουν TVS, Surge και Lightning προστασία. Το Makrolon, είναι σκληρότερο από το μέταλλο και το καθιστά πρακτικά άθραυστο. Έτσι είναι ιδανικό για αντιβανδαλιστικές εφαρμογές (Vandal Resistant). Επίσης, το υλικό αυτό δεν αποχρωματίζεται από τον ήλιο, όπως το κοινό πλαστικό που χρησιμοποιούν κάμερες άλλων κατασκευαστών και δε διαβρώνεται από το αλάτι (Salt-Corrosion Proof). Με αυτές τις προδιαγραφές οι κάμερες είναι κατάλληλες για εγκαταστάσεις σε παραθαλάσσιες περιοχές. Τέλος, η αντοχή τους σε υψηλές θερμοκρασίες είναι πολλή μεγάλη, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται επιβραδυντικό φωτιάς. Η σειρά της Tiandy ενσωματώνει αλγόριθμους Video Analytics, για τη διαφύλαξη περιμέτρου όπως Perimeter, Double Tripwire και Tripwire, ανίχνευσης πλήθους (Crowd), απολεσθέντος αντικειμένου (Missing Object), ανίχνευση ανθρώπου που τρέχει (running), εγκαταλελειμμένου αντικειμένου, παράνομου παρκαρίσματος, αντικειμένου που κινείται γρήγορα (Fast Moving), αλλά και Loitering, Blur Image, Scene Change.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.