Quantcast
Το αεροδρόμιο της Αθήνας υποδέχεται τη Volotea - enikonomia.gr
share

Το αεροδρόμιο της Αθήνας υποδέχεται τη Volotea

δημοσιεύτηκε:

Την έναρξη πτήσεων της Volotea, υποδέχτηκε σήμερα το αεροδρόμιο της Αθήνας με την παραδοσιακή «υδάτινη αψίδα» που καλωσόρισε το πρώτο αεροπλάνο της εταιρείας.

Ειδικότερα, η Volotea, έχει ήδη μεταφέρει περισσότερους από 200.000 επιβάτες από τον Απρίλιο 2012 μέχρι  τώρα. Η εταιρεία θα προσφέρει συνολικά  φέτος 27 δρομολόγια στην Ελλάδα, σε 12 αεροδρόμια, ενώ  αναμένεται να εκτελέσει περισσότερες από 480 πτήσεις από την Αθήνα, (με το δρομολόγιο Αθήνα – Βενετία να έχει το μεγαλύτερο μερίδιο).

Η εταιρεία θα προσφέρει επίσης περισσότερες από 60.000 αεροπορικές θέσεις στους αναχωρούντες επιβάτες από την Αθήνα.

Αξιοσημείωτο είναι  ότι η Volotea, έχει δημιουργήσει επίσημη ιστοσελίδα στα Ελληνικά από τον Ιανουάριο 2015, επιτρέποντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στο κοινό, να κάνει μια άνετη πλοήγηση στη μητρική γλώσσα του και να αγοράσει εισιτήρια.

Οι Έλληνες επισκέπτες της ιστοσελίδας, έχουν πρόσβαση σε όλες τις βασικές online υπηρεσίες της Volotea, όπως επίσης και σε άλλες  πιο εξειδικευμένες  υπηρεσίες, όπως το πρόγραμμα  «Flex»,  μέσω του οποίου μπορούν να γίνονται αλλαγές, χωρίς περιορισμούς στις πτήσεις που επιλέγει ο επιβάτης, ή ακόμα και το νέο πρόγραμμα «Combo» της Volotea, για εκείνους που επιθυμούν τις καλύτερες δυνατές έξτρα παροχές στην χαμηλότερη τιμή.

 Επιπλέον, η  ιστοσελίδα προσφέρει επίσης το περιεχόμενό της στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Γερμανικά.

Θα πρέπει λοιπόν  να τονιστεί  ότι το 93% των επιβατών επισημαίνει τα σημαντικά οφέλη της  Volotea  όπως: Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 19 Boeing 717, με διαρρύθμιση 125 θέσεων. Επιπλέον σε σχέση με τον ανταγωνισμό στις εταιρείες χαμηλού κόστους, υπάρχει 5% πρόσθετος ελεύθερος χώρος μεταξύ των θέσεων και το εσωτερικό της καμπίνας είναι ιδιαίτερα αθόρυβο.

Η γνωστή ευρωπαϊκή εταιρεία εκτιμά ότι το 2015 οι πωλήσεις θα διαμορφωθούν στα 218 εκατομμύρια ευρώ.  Το 2014 η Volotea απασχόλησε 480 εργαζόμενους κατά την περίοδο αιχμής, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, για φέτος,  ο αντίστοιχος αριθμός θα κυμανθεί μεταξύ 580-600 εργαζόμενων.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.