Quantcast
Viohalco: Ο Νίκος Στασινόπουλος μεταβιβάζει μετοχές στους γιους του - enikonomia.gr
share

Viohalco: Ο Νίκος Στασινόπουλος μεταβιβάζει μετοχές στους γιους του

δημοσιεύτηκε:

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Viohalco S.A Νίκος Στασινόπουλος προχώρησε στη μεταβίβαση μετοχών προς τους γιους του ΜιχάληΣτασινόπουλο και Ιπποκράτη-Ιωάννη Στασινόπουλο, 

Ειδικότερα, η εταιρεία Viohalco S.A ανακοίνωσε ότι στις 17/2/2015, γνωστοποιήθηκαν προς την εταιρεία οι ακόλουθες συναλλαγές Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας:

α) ο κ. Νικόλαος Στασινόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας και μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. αυτής, γνωστοποίησε στην Εταιρεία ότι, στις 14/2/2015, μετεβίβασε, αιτία δωρεάς, προς τον υιό του, κ. Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλο, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας, την ψιλή κυριότητα 18.753.759 άυλων μετοχών, εκδόσεως της Εταιρείας, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 8,54% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, παρακρατώντας εφόρου ζωής την επικαρπία των Μετοχών μετά των δικαιωμάτων ψήφου των Μετοχών.

β) ο κ. Νικόλαος Στασινόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας και μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. αυτής, γνωστοποίησε στην Εταιρεία ότι, στις 14/2/2015, μετεβίβασε, αιτία δωρεάς, προς τον υιό του, κ. Ιπποκράτη-Ιωάννη Ν. Στασινόπουλο, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας, την ψιλή κυριότητα18.753.759 άυλων μετοχών, εκδόσεως της Εταιρείας, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 8,54% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, παρακρατώντας εφόρου ζωής την επικαρπία των Μετοχών μετά των δικαιωμάτων ψήφου των Μετοχών.

γ) ο κ. Μιχαήλ Στασινόπουλος, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας, γνωστοποίησε στην Εταιρεία ότι, στις 14/2/2015, απέκτησε, αιτία δωρεάς, από τον πατέρα του, κ. Νικόλαο Στασινόπουλο, Πρόεδρο του Δ.Σ. της Εταιρείας και μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. αυτής, την ψιλή κυριότητα18.753.759 άυλων μετοχών, εκδόσεως της Εταιρείας (στο εξής οι Μετοχές), οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 8,54% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, παρακρατώντας ο κ. Νικόλαος Μ. Στασινόπουλος εφόρου ζωής την επικαρπία των Μετοχών μετά των δικαιωμάτων ψήφου των Μετοχών.

δ) ο κ. Ιπποκράτης-Ιωάννης Στασινόπουλος, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας, γνωστοποίησε στην Εταιρεία ότι, στις 14/2/2015, απέκτησε, αιτία δωρεάς, από τον πατέρα του, κ. Νικόλαο Στασινόπουλο του Μιχαήλ , Πρόεδρο του Δ.Σ. της Εταιρείας και μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. αυτής, την ψιλή κυριότητα 18.753.759 άυλων μετοχών, εκδόσεως της Εταιρείας, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 8,54% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, παρακρατώντας ο κ. Νικόλαος Μ. Στασινόπουλος εφόρου ζωής την επικαρπία των Μετοχών μετά των δικαιωμάτων ψήφου των Μετοχών.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.