Quantcast
Visa Innovation Program Europe: Kαλεί fintechs από τις 7 αγορές να υποβάλουν αιτήσεις για τον κύκλο προγράμματος του 2023 - enikonomia.gr
share

Visa Innovation Program Europe: Kαλεί fintechs από τις 7 αγορές να υποβάλουν αιτήσεις για τον κύκλο προγράμματος του 2023

δημοσιεύτηκε:

Το άνοιγμα του Visa Innovation Program Europe για το 2023, με πρόσκληση  σε fintechs από τις 7 αγορές του προγράμματος να υποβάλουν αίτηση ανακοίνωσαν σήμερα η Visa, η Eleven και η Endevor Greece. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το παράθυρο υποβολής αιτήσεων για τον νέο κύκλο θα παραμείνει ανοιχτό έως τις 14 Απριλίου. Οι fintechs θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο visainnovationprogram.com.

Για τον κύκλο του 2023, το Visa Innovation Program Europe αναζητά τις πλέον καινοτόμες fintechs από υφιστάμενες ομάδες και ενεργά προϊόντα ή λύσεις που αντιμετωπίζουν ένα (ή περισσότερα) από τα πέντε στρατηγικά θέματα:

●Προώθηση εμπειριών πληρωμών επόμενης γενιάς,

●Ενδυνάμωση εμπόρων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων,

●Ξεκλείδωμα νέων ροών πληρωμών,

●Οικοδόμηση ενός έξυπνου και βιώσιμου μέλλοντος,

●Embedded Finance.

Στην Ελλάδα, το πρόγραμμα υλοποιείται από τη Visa σε συνεργασία με την Endeavor Greece, το μεγαλύτερο δίκτυο high-impact επιχειρηματιών στον κόσμο και την Eleven Ventures, ενός εκ των κορυφαίων επιχειρηματικών κεφαλαίων πρώιμου σταδίου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Φέτος στην Ελλάδα, το Visa Innovation Program Europe,  ετοιμάζεται να υποδεχθεί έως και 8 fintechs, αναδεικνύοντας την χωρίς σύνορα κοινότητά του και τη διεθνή συνεργασία για την προώθηση της επιχειρηματικότητας. Επιπλέον, η συνεργασία ανάμεσα στη Visa και στο Elevate Greece και η συμμετοχή διακεκριμένων νεοφυών επιχειρήσεων στο Visa Innovation Program Europe συνεχίζεται και αυτή τη χρονιά.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.